A művészeti terápiáról

 

művészeti terápia

Manapság reneszánszukat élik a felnőtt színezők. Miért lehet ez?

Mert ki tud szakítani a mindennapi mókuskerékből. A színezés során csak a forma van, a színek, és én. Ekkor könnyebben tudok Magammal találkozni, könnyebben érhet el a "belső gyerekem".

Mi nem mandalákat színezünk, az maradjon otthonra "házi feladatnak". Ha hozzám jössz, a művészeti terápia módszerével segítek a befelé figyelésben, a bent lévő érzések felszínre hozásában. A bevezető beszélgetés után, egy kellemes relaxáció-meditáció, vagy vers, és zene meghallgatása után hagyom, hogy a kezed vezessen! Legtöbbször akvarell technikával alkotunk, ami fantasztikus felfedezés lesz!

Természetesen a meditáció, a versek, a zene nem véletlenszerűen kerülnek Hozzád. Lehet, hogy az adott élethelyzetedre kineziológiai teszteléssel választjuk ki a megfelelő témájú  meditációt, vagy az Évkörhöz, a természethez kapcsolódunk az adott verssel , zenével, így kerülve egy lüktetésbe az Anyatermészettel.

alkotás folyamata

MINDENKI TUD RAJZOLNI!

Amikor előkerülnek az akvarell festékek, az ecsetek, és a hívogató rajzlap, sokan megijedtek. "De én nem tudok  ám rajzolni!" Megnyugtatlak. Mindenki tud rajzolni. Mindenki tud nyomot hagyni! Ki mondja meg, milyennek kell lennie a TE nyomodnak? Az CSAK A TIÉD! Sajnos már az óvódában elkezdődhet a rajzolásnak mint örömforrásnak, az uniformizálása. Aki nem passzol a keretbe, az már nem tud rajzolni. Többetk között, ezt  a hitrendszert is átírjuk. Itt újra megtapasztalhatod az alkotás mindent elsöprő, felszabadító érzését. Újra boldog gyerekké válhatsz! Az alkotás után, beszélgetünk az elkészült műről.

Több alkalom után lesz egy "tárlat", ahol nyomon követhető a lelki út, amelynek útjjelölői a mindenkori alkotásaid. Igen erős önismereti út ez. A saját műveiden keresztül "megfejtheted a saját kereszrejtvényed", tudatossá válnak bizonyos mély lelki tartalmak, amelyeket az alkotás szabadított ki a belső börtönből.

Szorongásoldásra, önismereti fejlődésre vágyóknak, FELNŐTTNEK és GYEREKNEK is kifejezetten ajánlom!

csoportos művészeti terápia

Tervezem művészetterápiás csoportok indítását is! Csoportban tevékenykedni még inkább felszabadító! Megteremtünk, egy állandó, támogató csoportot, és néhány hónapon át, havi egy-két alkalommal együtt tárjuk fel lelkünk szunnyadó titkait.

Ha érdekel, kérlek írj a rajzmegoldas@gmail.com, vagy a blokkpont@gmail.com email címre. 

Hozzászólnál?


Kineziológiai oldás Budapesten

Az Újlipótvárosban, közel a belvároshoz, a lüktetéshez, mégis egy olyan helyen, amit az ott lakók "falunak" hívnak, a Tátra utca 24. alatti kis üzlethelységben rendeztem be a "Vetyengőt", ahol néhány órára ki tudod magad szakítani a mindennapi pörgésből, ahol csak TE vagy a középpontban, ahol tényleg fontos, hogy Te hogyan érzed magad.

Budapest nagyváros, ennél fogva gombamód szaporodnak az életmód centrumok, wellnes központok, kozmetikák, fodrászatok. Mind a kedves Látogató "jobb létét" tűzte ki céljául. Legtöbbjük gyors változást ígér, ahol csak a "külső" segítők munkája adja  a vágyott jó érzést. Ha eljössz Hozzám, egy meghitt, csendes kis helyen találod magad. Nincs masszázsfotel, és uborkapakolás, és sajnos nem tudok "instant" boldogságcseppeket adni a gyors javuláshoz.

Viszont van egy kényelmes székem, amiben ellazulhatsz, meg tudlak kínálni egy finom teával, és gyertyafény mellett, a kineziológia csodálatos módszerének segítségével el tudunk indulni egy önismereti fejlődési úton, ahol leginkább a TE befektetett munkád és energiád lesz a siker kulcsa. Ezekben az órákban egészen biztosan Te vagy a főszereplő, és nagyon is aktív részese a munkánknak.

blokkpont oldás

kérj időpontot!

blokkpont@gmail.com

info@kineziologia-stresszoldas.hu

A kineziológia egy alternatív, holisztikus módszer, amely érzelmi stresszek oldásával energetikai egyensúlyt hoz létre a testben, ezzel aktivizálja az öngyógyító mechanizmust.

A kineziológia alternatív és komplementer jellegű, pedagógiai és pszichológiai elemeket is tartalmazó készség-, képesség-, és személyiségfejlesztõ prevenciós jellegû holisztikus módszer. A kineziológus tanácsadó segíti Ügyfelét életmódja, életvitele, életszemlélete megújításában, testi-lelki-érzelmi egészsége megõrzésében, a betegségek megelõzésében és gyógyításában, az öngyógyítás folyamatában, a betegség mögött álló problémák feltárásában, a rehabilitációban, személyiségfejlõdésében, a minõségileg jobb élet elérésében. Ennek érdekében kineziológiai módszerei melletti, mentálhigiénés, pedagógiai, szociológiai, pszichológiai módszereket alkalmaz. A kineziológia - mint holisztikus egészségügyi rendszer - az önbizalom, az öngyógyítás, önfejlesztés lehetõségét, eszközeit adja kezünkbe, s emellett hatékonyan befolyásolja testünk energia-áramlását, s egyre nagyobb teret hódit a lelki egészség helyreállitásában.

A Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia©® (TEK©®) egy olyan speciális kineziológiai rendszer, mely nem csak azt vizsgálja, hogy a testünk energetikai rendszérében hol történt az elakadás, hanem négy idõsíkban - jelenben, - korregresszióban, - generációban, - és egyéb dimenziókban azt is, hogy mikor történt az adott blokk. Így gyakorlatilag a legteljesebb kezelési lehetõséget biztosítja az Ügyfél számára. tovább olvasom

Kineziológia