TEK - Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia

transzgenerációs epigenetikus kineziológia

Amikor előszőr találkoztam a transzgenerációs epigenetikus kineziológia kifejezéssel, őszintén szólva kissé idegenkedve figyeltem miféle új cifra elnevezésű módszerről lehet szó. Először még elismételni is nehezen tudtam ezt a három szót. Érdekes megfigyelni, hogy az emberek hogyan reagálnak, ha elmondom nekik mivel foglalkozom. Van aki megpróbálja elismételni, van aki kihagy egy egy szótagot, van aki csak felvonja a szemöldökét és magában talán azt gondolja: ma mindennek adnak valami különleges nevet, majd elmúlik. Mindenki a saját, újdonsággal, ismeretlennel való viszonyát tükrözi. Én sem voltam kivétel. Barátnőm csillogó szemmel újságolta, hogy éppen most volt TEK-en, és hogy milyen csodálatos felismerésben volt része. Itt már én is egy kicsit kiváncsibb lettem, megtudtam, hogy a TEK-nek nincs köze semmilyen erőszakszervezethez, sőt, a kineziológia gyengéd módszerével régi-régi nehéz terheinet tehetjük le.

A transzgenerációs epigenetikus kineziológia módszerről

A TEK kineziológia módszerével akár több generáció óta viselt terheket oldhatunk fel. Az oldás az epigenetikus öröklődés útján kapott eredeti stresszre is hat.

Mit is jelent ez? Miért transzgenerációs?

A saját életünk során átélt stressz blokkokat okoz, de van olyan stresszünk is melynek terheit szintén mi visszük azonban a kialakulásunknál ott sem voltunk. Egyszerűen kaptuk. Kitől? Felmenőinktől. A transgenerációs epigenetikus kineziológia olyan speciális tanácsadó rendszer, mely négy idősíkban - jelenben, kormátrixban (életünk egy korábbi szakaszában), generációban és egyéb dimenziókban vizsgálja a probléma kialakulását és és ad megoldási mintát. Tehát generációkon keresztül átívelő - transzgenerációs - problémák felfedésére is alkalmas ez a módszer.

Az epigenetikáról

Az epigenetika olyan orvosi tudományág, amely az öröklődő változásokkal foglalkozik DNS szekvenció változások nélkül. A genetikai örökítő anyagunkhoz, a DNS-hez kapcsolódó metilcsoportok meghatározott mintázatot alkotnak. Ez a metilációs háló minden embernél az évek során környezeti hatásokra VÁLTOZIK. Amikor a sejt osztódik a mintázat átadódik és megmondja, hogy mi lesz a dolga.. A változások módja egy családon belül azonos, azaz ÖRÖKLŐDIK. Tehát a metilációs háló változásai megmaradnak, a gének emlékeznek, a szerzett és kialakult változások átöröklődhetnek az utódokra. A gének működése úgy változik, hogy maga a DNS nem változik.

generáció

Igaz lehet-e, hogy nagyszüleink élete, életmódja befolyással van az utódokra? Az epigenetika szerint : IGEN.

A transzgenerációs epigenetikus kineziológia módot ad arra, hogy speciális technikákkal feltérlépezze, mely felmenőnél blokkolódtak, vagy aktiválódtak azok a gének, amelyek a mi generációnkban a problémákat okozzák.

 

 

 

 

Nézzünk egy példát!

11 éves kislány súly problémával kerül a kineziológushoz. A súly problémát az okozza, hogy a kislány minden tányérra kerülő falatot elfogyaszt, holott ő maga érzi, hogy már rég nem éhes, mégsem képes otthagyni, vagy visszautasítani a feleslegesen szedett falatokat. Nem érzi így jól magát. Tesztelés során kiderül, hogy generációs üggyel van dolgunk. Az anyai ág, 3. felmenő, 19 éves női tagja az a generációs ős, akivel az oldás során foglalkoznunk kell. Az oldásban kiderült, hogy a nagymama 19 éves korában, a háború idején sokat éhezett, így azután, minden falatot megbecsült, semmi sem veszhetett kárba. Ez a program átöröklődött az unokára, aki már az eredeti kiváltó okok nélkül (nincs háború, nincs éhinség) is teljesíti a nagymama programját. Érzelmi stresszoldó technikával oldhatóak ezek a blokkok. Az oldás után a kislány étvágya, és az elfogyasztott étel mennyisége normalizálódott. A blokk oldódott.

Ha végiggondoljuk saját életünket, vajon hány és hány generácis terhet viszünk a zsákunkban? A felesleges terhek letehetők a kineziiológiai oldások segítségével.

Az oldások során generációk terheit vizsgáljuk és oldjuk, így a kezelések nemcsak a kezeltre, hanem gyakran a családjára is jótékony hatással vannak.

röviden a transzgenerációs epigenetikus kineziológiárólRÖVIDEN: A transzgenerációs epigenetikus kineziológia, egy olyan kineziológiai tanácsadó módszer, amely képes több idősíkban vizsgálni a probléma kialakulását és oldani azt.

 

 

 

Hozzászólnál?


Kineziológiai oldás Budapesten

Az Újlipótvárosban, közel a belvároshoz, a lüktetéshez, mégis egy olyan helyen, amit az ott lakók "falunak" hívnak, a Tátra utca 24. alatti kis üzlethelységben rendeztem be a "Vetyengőt", ahol néhány órára ki tudod magad szakítani a mindennapi pörgésből, ahol csak TE vagy a középpontban, ahol tényleg fontos, hogy Te hogyan érzed magad.

Budapest nagyváros, ennél fogva gombamód szaporodnak az életmód centrumok, wellnes központok, kozmetikák, fodrászatok. Mind a kedves Látogató "jobb létét" tűzte ki céljául. Legtöbbjük gyors változást ígér, ahol csak a "külső" segítők munkája adja  a vágyott jó érzést. Ha eljössz Hozzám, egy meghitt, csendes kis helyen találod magad. Nincs masszázsfotel, és uborkapakolás, és sajnos nem tudok "instant" boldogságcseppeket adni a gyors javuláshoz.

Viszont van egy kényelmes székem, amiben ellazulhatsz, meg tudlak kínálni egy finom teával, és gyertyafény mellett, a kineziológia csodálatos módszerének segítségével el tudunk indulni egy önismereti fejlődési úton, ahol leginkább a TE befektetett munkád és energiád lesz a siker kulcsa. Ezekben az órákban egészen biztosan Te vagy a főszereplő, és nagyon is aktív részese a munkánknak.

blokkpont oldás

kérj időpontot!

blokkpont@gmail.com

info@kineziologia-stresszoldas.hu

A kineziológia egy alternatív, holisztikus módszer, amely érzelmi stresszek oldásával energetikai egyensúlyt hoz létre a testben, ezzel aktivizálja az öngyógyító mechanizmust.

A kineziológia alternatív és komplementer jellegű, pedagógiai és pszichológiai elemeket is tartalmazó készség-, képesség-, és személyiségfejlesztõ prevenciós jellegû holisztikus módszer. A kineziológus tanácsadó segíti Ügyfelét életmódja, életvitele, életszemlélete megújításában, testi-lelki-érzelmi egészsége megõrzésében, a betegségek megelõzésében és gyógyításában, az öngyógyítás folyamatában, a betegség mögött álló problémák feltárásában, a rehabilitációban, személyiségfejlõdésében, a minõségileg jobb élet elérésében. Ennek érdekében kineziológiai módszerei melletti, mentálhigiénés, pedagógiai, szociológiai, pszichológiai módszereket alkalmaz. A kineziológia - mint holisztikus egészségügyi rendszer - az önbizalom, az öngyógyítás, önfejlesztés lehetõségét, eszközeit adja kezünkbe, s emellett hatékonyan befolyásolja testünk energia-áramlását, s egyre nagyobb teret hódit a lelki egészség helyreállitásában.

A Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia©® (TEK©®) egy olyan speciális kineziológiai rendszer, mely nem csak azt vizsgálja, hogy a testünk energetikai rendszérében hol történt az elakadás, hanem négy idõsíkban - jelenben, - korregresszióban, - generációban, - és egyéb dimenziókban azt is, hogy mikor történt az adott blokk. Így gyakorlatilag a legteljesebb kezelési lehetõséget biztosítja az Ügyfél számára. tovább olvasom

Kineziológia