Kinek ajánlom?

kinek ajánlom

Sokakban már talán megfogalmazódott, hogy talán elmegy egy kineziológushoz. Ma már talán nem hangzik túl idegenül, ha a kineziológiáról esik szó.
2 FONTOS DOLOG, amit tudnod kell:
1. A kineziológia, ezen belül a Transzgenerációs epigenetikus kineziológia egy alternatív, pedagógiai és pszichológiai elemeket is tartalmazó képesség-, készség és személyiségfejlesztő holisztikus módszer. A kineziológus tanácsadó, nem diagnoszta. Ha már a mindennapi életvitelt gátoló betegség nehezíti életed, legyen az lelki vagy testi, mindenképpen fordulj orvoshoz, vagy olyan szakemberhez aki betegség gyógyítására képzett.
2. A kineziológia nagyon hatékony módszer, de mint minden fejlesztő terápia önmagában nem képes csodákra. A fejlődés mértékét csak TE szabod meg. A közös munka sikere is azon múlik, hogy TE mennyire vagy kész a fejlődésre. Ha TE nem döntesz úgy, hogy készen állsz, kipróbálhatsz számtalan fejlesztő módszert, egy szint után hatástalanok maradnak mindaddig amíg TE nem döntesz úgy, hogy megengeded magadnak a változás lehetőségét. A döntés és a felelősség az életedért a TE kezedben van.
Ha már valahol mélyen megfogalmazódott benned, hogy elindulsz az önismereti munka kacskaringós útján, íme néhány kapcsolódási pont ahhoz, hogy miben segíthet a kineziológus, illetve a tanácsadás:
Ha az életed bármely területén elakadást érzel, illetve bármilyen problémával, amiben pozitív változást szeretnél elérni:

 kinek ajánlom?

Még egyszer, ne feledd, a fejlődés kulcsa a Te kezedben van, de bármilyen módszer is csak akkor segíthet, ha készen állsz rá. A munka nagy része Rád vár, a felelősség a Tied. Ezt tudnod kell. A kineziológia hatékony kiegészítő terápia az önbizalom fejlesztésére, a stressz és a konfliktus helyzetek leküzdésére.

"Annyira mar meg, amennyire akarom" (Quimby)

A változás készségének mértékétől, és a Te akaraterődtől függ, mennyire sikerül elérni a kívánt pozitív változást. Ha eltökélt vagy , és nagyon akarod, és hajlandó vagy energiát a munkádba fektetni, a siker nem marad el.

Hozzászólnál?


Kineziológiai oldás Budapesten

Az Újlipótvárosban, közel a belvároshoz, a lüktetéshez, mégis egy olyan helyen, amit az ott lakók "falunak" hívnak, a Tátra utca 24. alatti kis üzlethelységben rendeztem be a "Vetyengőt", ahol néhány órára ki tudod magad szakítani a mindennapi pörgésből, ahol csak TE vagy a középpontban, ahol tényleg fontos, hogy Te hogyan érzed magad.

Budapest nagyváros, ennél fogva gombamód szaporodnak az életmód centrumok, wellnes központok, kozmetikák, fodrászatok. Mind a kedves Látogató "jobb létét" tűzte ki céljául. Legtöbbjük gyors változást ígér, ahol csak a "külső" segítők munkája adja  a vágyott jó érzést. Ha eljössz Hozzám, egy meghitt, csendes kis helyen találod magad. Nincs masszázsfotel, és uborkapakolás, és sajnos nem tudok "instant" boldogságcseppeket adni a gyors javuláshoz.

Viszont van egy kényelmes székem, amiben ellazulhatsz, meg tudlak kínálni egy finom teával, és gyertyafény mellett, a kineziológia csodálatos módszerének segítségével el tudunk indulni egy önismereti fejlődési úton, ahol leginkább a TE befektetett munkád és energiád lesz a siker kulcsa. Ezekben az órákban egészen biztosan Te vagy a főszereplő, és nagyon is aktív részese a munkánknak.

blokkpont oldás

kérj időpontot!

blokkpont@gmail.com

info@kineziologia-stresszoldas.hu

A kineziológia egy alternatív, holisztikus módszer, amely érzelmi stresszek oldásával energetikai egyensúlyt hoz létre a testben, ezzel aktivizálja az öngyógyító mechanizmust.

A kineziológia alternatív és komplementer jellegű, pedagógiai és pszichológiai elemeket is tartalmazó készség-, képesség-, és személyiségfejlesztõ prevenciós jellegû holisztikus módszer. A kineziológus tanácsadó segíti Ügyfelét életmódja, életvitele, életszemlélete megújításában, testi-lelki-érzelmi egészsége megõrzésében, a betegségek megelõzésében és gyógyításában, az öngyógyítás folyamatában, a betegség mögött álló problémák feltárásában, a rehabilitációban, személyiségfejlõdésében, a minõségileg jobb élet elérésében. Ennek érdekében kineziológiai módszerei melletti, mentálhigiénés, pedagógiai, szociológiai, pszichológiai módszereket alkalmaz. A kineziológia - mint holisztikus egészségügyi rendszer - az önbizalom, az öngyógyítás, önfejlesztés lehetõségét, eszközeit adja kezünkbe, s emellett hatékonyan befolyásolja testünk energia-áramlását, s egyre nagyobb teret hódit a lelki egészség helyreállitásában.

A Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia©® (TEK©®) egy olyan speciális kineziológiai rendszer, mely nem csak azt vizsgálja, hogy a testünk energetikai rendszérében hol történt az elakadás, hanem négy idõsíkban - jelenben, - korregresszióban, - generációban, - és egyéb dimenziókban azt is, hogy mikor történt az adott blokk. Így gyakorlatilag a legteljesebb kezelési lehetõséget biztosítja az Ügyfél számára. tovább olvasom

Kineziológia