Üdvözöllek!

Kedves Látogatóm!

Örülök, hogy megtaláltál! Ha itt jársz, okkal jársz itt. Remélem találsz válaszokat, vagy talán rátalálsz a megfelelő kérdésekre, amelyeket tovább boncolgatva eljuthatsz a megoldáshoz. Kérlek engedd meg, hogy tegező formában írjak, természetesen magában foglalva minden tiszteletemet. Hiszem, hogy mind EGYek vagyunk, ugyanazokon a fájdalmakon, tanulásokon, örömökön megyünk végig életünk, életeink során. Magam is a tanulok minden nap, mindannyian tanulunk minden nap. Csupán a  tudatosság szintje lehet más.

Amióta találkoztam a kineziológia csodálatos módszerével tudom, hogy a megoldást magunkban hordozzuk. Ahhoz, hogy rálássunk és valóban "megfigyelőként" tudjunk rápillantani életünk bizonyos szeleteire, ki kell kerülnünk a blokkolt élethelyzetünkből. De hogyan, ha nem is sejtjük, hogy melyik élethelyzetünkben történt számunkra a jelen időben is ható stressz? A kineziológia az izomteszt segítségével megmutathatja a számunkra fontos blokkot okozó életkort. A stresszoldás során ki tudsz kerülni az ismétlődő "mintából" le tudod tenni a terheket.

Transzgenerációs epigenetikus kineziológia coachként és tanácsadóként segíthetek neked feltárni jelen életed blokkjait, illetve őseidtől hozott terheid felismerését és azok oldásával a régi terhek letételét.

Mindannyiunknak egyéni leckéi vannak az úton. Várlak egyéni oldásra, ha úgy érzed, készen állsz arra, hogy változtass, és a kineziológiai oldás segítségével letegyél régi terheket, amik már nem seítik az életedet.

Nagy szeretettel:

Komlós Zsuzsanna

Transzgenerációs epigenetikus kineziológus, TEK tanácsadó

Transzgenerációs epigenetikus kineziológia coach

Adószám: 67014062-1-41

1136 Bp. Tátra u. 24.

Blokkpont Oldás - Kineziológia - Stresszoldás

blokkpont@gmail.com

info@kineziologia-stresszoldas.hu

Kineziológia

A kineziológia módszerével a stresszoldás során leteheted terheidet. A kineziológus segítségével, a coach technikával oldás, oldódás vár Budapest szívében...

Hozzászólnál?


2017. február 08. 10:26:58

Somogyi Rita

oldás

Kedves Komlós Zsuzsanna!

Az interneten keresgélve találtam az oldalra, és láttam, hogy oldást is csinál.
Érdeklődnék, hogy egy ilyen kezelés mennyibe kerülne.

Válaszát előre is köszönöm!

Üdv.: Somogyi Rita

Kineziológiai oldás Budapesten

Az Újlipótvárosban, közel a belvároshoz, a lüktetéshez, mégis egy olyan helyen, amit az ott lakók "falunak" hívnak, a Tátra utca 24. alatti kis üzlethelységben rendeztem be a "Vetyengőt", ahol néhány órára ki tudod magad szakítani a mindennapi pörgésből, ahol csak TE vagy a középpontban, ahol tényleg fontos, hogy Te hogyan érzed magad.

Budapest nagyváros, ennél fogva gombamód szaporodnak az életmód centrumok, wellnes központok, kozmetikák, fodrászatok. Mind a kedves Látogató "jobb létét" tűzte ki céljául. Legtöbbjük gyors változást ígér, ahol csak a "külső" segítők munkája adja  a vágyott jó érzést. Ha eljössz Hozzám, egy meghitt, csendes kis helyen találod magad. Nincs masszázsfotel, és uborkapakolás, és sajnos nem tudok "instant" boldogságcseppeket adni a gyors javuláshoz.

Viszont van egy kényelmes székem, amiben ellazulhatsz, meg tudlak kínálni egy finom teával, és gyertyafény mellett, a kineziológia csodálatos módszerének segítségével el tudunk indulni egy önismereti fejlődési úton, ahol leginkább a TE befektetett munkád és energiád lesz a siker kulcsa. Ezekben az órákban egészen biztosan Te vagy a főszereplő, és nagyon is aktív részese a munkánknak.

blokkpont oldás

kérj időpontot!

blokkpont@gmail.com

info@kineziologia-stresszoldas.hu

A kineziológia egy alternatív, holisztikus módszer, amely érzelmi stresszek oldásával energetikai egyensúlyt hoz létre a testben, ezzel aktivizálja az öngyógyító mechanizmust.

A kineziológia alternatív és komplementer jellegű, pedagógiai és pszichológiai elemeket is tartalmazó készség-, képesség-, és személyiségfejlesztõ prevenciós jellegû holisztikus módszer. A kineziológus tanácsadó segíti Ügyfelét életmódja, életvitele, életszemlélete megújításában, testi-lelki-érzelmi egészsége megõrzésében, a betegségek megelõzésében és gyógyításában, az öngyógyítás folyamatában, a betegség mögött álló problémák feltárásában, a rehabilitációban, személyiségfejlõdésében, a minõségileg jobb élet elérésében. Ennek érdekében kineziológiai módszerei melletti, mentálhigiénés, pedagógiai, szociológiai, pszichológiai módszereket alkalmaz. A kineziológia - mint holisztikus egészségügyi rendszer - az önbizalom, az öngyógyítás, önfejlesztés lehetõségét, eszközeit adja kezünkbe, s emellett hatékonyan befolyásolja testünk energia-áramlását, s egyre nagyobb teret hódit a lelki egészség helyreállitásában.

A Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia©® (TEK©®) egy olyan speciális kineziológiai rendszer, mely nem csak azt vizsgálja, hogy a testünk energetikai rendszérében hol történt az elakadás, hanem négy idõsíkban - jelenben, - korregresszióban, - generációban, - és egyéb dimenziókban azt is, hogy mikor történt az adott blokk. Így gyakorlatilag a legteljesebb kezelési lehetõséget biztosítja az Ügyfél számára. tovább olvasom

Kineziológia