Magamról-Alkalmazott módszerek

Komlós ZsuzsannaMit látok a tükörben?

Komlós Zsuzsanna vagyok, Zsuzsi, Zsizsi, Qzsi, kinek hogy. Három gyermek édesanyja, feleség, végzett angol tanár, külkereskedő, adományozási előadó, és még sokkal több, de leginkább útkereső. Miután a sors segítségével sikerült adóznom a család megteremtésének oltárán, és 16 év hűséges szolgálatot teljesítenem nemzetközileg elismert , multikulti munkahelyemen egyre erősebben kopogtatott a kérdés az ajtómon: Valóban ezzel kell töltenem az időmet, ezért jöttem erre a világra? Vagy van valami több, ami a spirituális énem megélését jobban szolgálja? Vagy nekem kéne valami más ügyet még nagyobb energiával szolgálnom? Ezek a belső hangok először csak suttogtak, azután megállás nélkül érdeklődtek, és egyre hangosabban tették fel ugyanezen kérdéseket. Akkor döntöttem úgy, hogy folytatom az önismereti munka már valaha elkezdett útját. Egyik megerősítő információ követte a másikat, egyik "véletlen" találkozás jött a másik után, és egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy már találtam egy nagyon jó módszert, amivel magamat is tovább fejtegettem és másoknak is tudtam segítséget nyújtani önmaguk jobb megismerésében, stresszet okozó blokkjaik feloldásában.
Ez számomra a transzgenerációs epigenetikus kineziológia, ami az eddigi élet során (sőt még azon is túl), felgyülemlett stressz hatására a beépült blokkjaink oldásával segít, hogy ismét énünk teljes megélésével, stresszmentesítésével EGÉSZségesen ÉLjük meg mindennapjainkat.
És akkor most hátradőlhetek végre? Megvan? Ennyi? Ha továbbra is az ingerkedő belső hangokra figyelnék, akkor tovább töprengenék, de már belső hang nélkül is tudom, hogy az önismereti munka egész életen át tartó folyamat. Ki így, ki úgy, különböző módszerek és megközelítések egyre sokasodó tárházából válogatva találhatja meg az ő személyiségéhez legjobban illő módszert, a "legszimpatikusabb hangot" ami megszólítja, és tovább vezeti az önismeret útján. Velem sincs ez másképp. A nagy TUDÁSFA egyik ágába belekapaszkodva rápillanthattam, hogy milyen hatalmas és szerteágazó az a FORRÁS, kedvemre választhatok egy további ágat, ami szintén közelebb visz a vágyott harmóniához.

MILYEN MÓDSZEREKET SEGÍTENEK MUNKÁM SORÁN?

A kineziológia eszköztárán túl, használom

- a Hellingeri családállítás módszertanát (2016-ban fejeztem be a Hellinger Intézet családállító képzését)

hellinger féle családállítás

- az AFT (Attractor field Therapy) módszerét

Attractor field Therapy AFT

- a Recall Healing módszertanát (2016-ban végeztem a recall Healing 3 modulját)

Recall Healing 1Recall Healing 2Recall Healing 3

- a művészeti terápia elemeit (2021-ben elvégeztem a Katarzisz Komplex Művészeti terápiás képzést)

Művészeti terápia

2019 óta a Tan Kapuja Buddhista Fősikola tanulója vagyok, ahol első körben saját felismeréseim serkentésére tanulmányozom a Tant, a buddhista gyakorlatokat, hogy azok az életem részévé váljanak.

Nagy szeretettel várlak. Hiszem, hogy a sors nem véletlenül rendezi az embereket egymás közelébe, ha még csak egy rövid időre is. Biztos vagyok benne, hogy Neked is hasznodra válik, ha találkozol egy olyan szelíd módszerrel, ami rávilágíthat egy-egy elakadásod okára.
Találkozzunk a Vetyengőben!

blokkpont@gmail.com

info@kineziologia-stresszoldas.hu

Hozzászólnál?


Kineziológiai oldás Budapesten

Az Újlipótvárosban, közel a belvároshoz, a lüktetéshez, mégis egy olyan helyen, amit az ott lakók "falunak" hívnak, a Tátra utca 24. alatti kis üzlethelységben rendeztem be a "Vetyengőt", ahol néhány órára ki tudod magad szakítani a mindennapi pörgésből, ahol csak TE vagy a középpontban, ahol tényleg fontos, hogy Te hogyan érzed magad.

Budapest nagyváros, ennél fogva gombamód szaporodnak az életmód centrumok, wellnes központok, kozmetikák, fodrászatok. Mind a kedves Látogató "jobb létét" tűzte ki céljául. Legtöbbjük gyors változást ígér, ahol csak a "külső" segítők munkája adja  a vágyott jó érzést. Ha eljössz Hozzám, egy meghitt, csendes kis helyen találod magad. Nincs masszázsfotel, és uborkapakolás, és sajnos nem tudok "instant" boldogságcseppeket adni a gyors javuláshoz.

Viszont van egy kényelmes székem, amiben ellazulhatsz, meg tudlak kínálni egy finom teával, és gyertyafény mellett, a kineziológia csodálatos módszerének segítségével el tudunk indulni egy önismereti fejlődési úton, ahol leginkább a TE befektetett munkád és energiád lesz a siker kulcsa. Ezekben az órákban egészen biztosan Te vagy a főszereplő, és nagyon is aktív részese a munkánknak.

blokkpont oldás

kérj időpontot!

blokkpont@gmail.com

info@kineziologia-stresszoldas.hu

A kineziológia egy alternatív, holisztikus módszer, amely érzelmi stresszek oldásával energetikai egyensúlyt hoz létre a testben, ezzel aktivizálja az öngyógyító mechanizmust.

A kineziológia alternatív és komplementer jellegű, pedagógiai és pszichológiai elemeket is tartalmazó készség-, képesség-, és személyiségfejlesztõ prevenciós jellegû holisztikus módszer. A kineziológus tanácsadó segíti Ügyfelét életmódja, életvitele, életszemlélete megújításában, testi-lelki-érzelmi egészsége megõrzésében, a betegségek megelõzésében és gyógyításában, az öngyógyítás folyamatában, a betegség mögött álló problémák feltárásában, a rehabilitációban, személyiségfejlõdésében, a minõségileg jobb élet elérésében. Ennek érdekében kineziológiai módszerei melletti, mentálhigiénés, pedagógiai, szociológiai, pszichológiai módszereket alkalmaz. A kineziológia - mint holisztikus egészségügyi rendszer - az önbizalom, az öngyógyítás, önfejlesztés lehetõségét, eszközeit adja kezünkbe, s emellett hatékonyan befolyásolja testünk energia-áramlását, s egyre nagyobb teret hódit a lelki egészség helyreállitásában.

A Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia©® (TEK©®) egy olyan speciális kineziológiai rendszer, mely nem csak azt vizsgálja, hogy a testünk energetikai rendszérében hol történt az elakadás, hanem négy idõsíkban - jelenben, - korregresszióban, - generációban, - és egyéb dimenziókban azt is, hogy mikor történt az adott blokk. Így gyakorlatilag a legteljesebb kezelési lehetõséget biztosítja az Ügyfél számára. tovább olvasom

Kineziológia