Gyere a Vetyengőbe!

Hol várlak?

kineziológiai oldás Budapesten

Az Újlipótvárosban, közel a belvároshoz, a lüktetéshez, mégis egy olyan helyen, amit az ott lakók "falunak" hívnak, mert aki egy ideje ott él, vagy ott dolgozik azt az Újlipótváros a szívébe fogadja, és ismerősként köszönti. A Tátra utca 24. számú épület melletti kis helységben rendeztem be a "Vetyengőt", ahol néhány órára ki tudod magad szakítani a mindennapi pörgésből, ahol csak TE vagy a középpontban, ahol tényleg fontos, hogy Te hogyan érzed magad.
A belső szobában történnek a "varázslatok", ott történik a kineziológiai oldás leginkább a felnőttekkel. 

A gyerekekkel inkább a külső részben berendezett szobában "dolgozunk", de a "varázsszék" nekik is rendelkezésre áll, ha oda jutunk a közös munkában. 

 kineziológiai oldás gyerekeknek Budapesten

Miért Vetyengő?

Amikor voltam olyan szerencsés, hogy elkezdhettem a kineziológia módszerével dolgozni, és csodálatos emberekkel hozott össze a sors a közös fejlődés érdekében, a kineziológiai oldási folyamatra szinte önkéntelenül jött ez a szó a számra: "Mikor vetyengünk?" "Gyere a Vetyengőbe!" Észrevétlenül belopódzott ez a számomra kedves szó az életembe, és úgy érzem, hangulatában illik ahhoz a "szertartáshoz" amit ketten végzünk az oldások alatt.

Utánanéztem valójában mit is jelent, íme:

VETYENG szó jelentése
Magyar nyelv (1862) szótárunk szerint VETYENG szó jelentése, értelmezése:
(vety-eng) gyak. önh. m. vetyeng-tem, ~tél, ~ett, htn. ~ni, v. ~eni. Túl a Dunán némely vidékeken am. hányódik, vetődik pl. a sors által. Vetyengőben van, azaz, hányják vetik, s romlását, vesztét siettetik, csak imigy amugy létezik; székelyesen: vetődséges. Gyöke vety nem egyéb, mint a lágyított vet.

Nézzük csak: "a sors által hányódik, vetődik", nos aki hozzám jön vetyengeni, az éppen egy tudatos döntést hozott, hogy ne vetődjön többé a sors által, illetve hogy rá tudjon pillantani, hogy eddig miért milyen vonzások mentén "hányódott, vetődött". Ha eljössz a Vetyengőbe, esélyed lesz arra, hogy ne csak "imígy-amúgy" létezve éld meg napjaidat, hanem az önismereted mélyítésével, választásaid tudatos megélésével saját magad alakítsd a sorsod.

blokkpont@gmail.com

 

 


kérj időpontot

kérj időpontot!

Hozzászólnál?


Kineziológiai oldás Budapesten

Az Újlipótvárosban, közel a belvároshoz, a lüktetéshez, mégis egy olyan helyen, amit az ott lakók "falunak" hívnak, a Tátra utca 24. alatti kis üzlethelységben rendeztem be a "Vetyengőt", ahol néhány órára ki tudod magad szakítani a mindennapi pörgésből, ahol csak TE vagy a középpontban, ahol tényleg fontos, hogy Te hogyan érzed magad.

Budapest nagyváros, ennél fogva gombamód szaporodnak az életmód centrumok, wellnes központok, kozmetikák, fodrászatok. Mind a kedves Látogató "jobb létét" tűzte ki céljául. Legtöbbjük gyors változást ígér, ahol csak a "külső" segítők munkája adja  a vágyott jó érzést. Ha eljössz Hozzám, egy meghitt, csendes kis helyen találod magad. Nincs masszázsfotel, és uborkapakolás, és sajnos nem tudok "instant" boldogságcseppeket adni a gyors javuláshoz.

Viszont van egy kényelmes székem, amiben ellazulhatsz, meg tudlak kínálni egy finom teával, és gyertyafény mellett, a kineziológia csodálatos módszerének segítségével el tudunk indulni egy önismereti fejlődési úton, ahol leginkább a TE befektetett munkád és energiád lesz a siker kulcsa. Ezekben az órákban egészen biztosan Te vagy a főszereplő, és nagyon is aktív részese a munkánknak.

blokkpont oldás

kérj időpontot!

blokkpont@gmail.com

info@kineziologia-stresszoldas.hu

A kineziológia egy alternatív, holisztikus módszer, amely érzelmi stresszek oldásával energetikai egyensúlyt hoz létre a testben, ezzel aktivizálja az öngyógyító mechanizmust.

A kineziológia alternatív és komplementer jellegű, pedagógiai és pszichológiai elemeket is tartalmazó készség-, képesség-, és személyiségfejlesztõ prevenciós jellegû holisztikus módszer. A kineziológus tanácsadó segíti Ügyfelét életmódja, életvitele, életszemlélete megújításában, testi-lelki-érzelmi egészsége megõrzésében, a betegségek megelõzésében és gyógyításában, az öngyógyítás folyamatában, a betegség mögött álló problémák feltárásában, a rehabilitációban, személyiségfejlõdésében, a minõségileg jobb élet elérésében. Ennek érdekében kineziológiai módszerei melletti, mentálhigiénés, pedagógiai, szociológiai, pszichológiai módszereket alkalmaz. A kineziológia - mint holisztikus egészségügyi rendszer - az önbizalom, az öngyógyítás, önfejlesztés lehetõségét, eszközeit adja kezünkbe, s emellett hatékonyan befolyásolja testünk energia-áramlását, s egyre nagyobb teret hódit a lelki egészség helyreállitásában.

A Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia©® (TEK©®) egy olyan speciális kineziológiai rendszer, mely nem csak azt vizsgálja, hogy a testünk energetikai rendszérében hol történt az elakadás, hanem négy idõsíkban - jelenben, - korregresszióban, - generációban, - és egyéb dimenziókban azt is, hogy mikor történt az adott blokk. Így gyakorlatilag a legteljesebb kezelési lehetõséget biztosítja az Ügyfél számára. tovább olvasom

Kineziológia