Hívd őt vissza!

Hívd őt vissza!

Munkám során nagyon sokszor találkozunk a Belső Gyerekkel, akit különböző régen megesett fájdalmaink miatt eldugtunk, vagy akár be is falaztuk lelkünk legmélyén. Naponta többször is elmondom, hogy hogyan, miért is érdemes felvennünk a kapcsolatot a Bennünk élő Belső Gyermekkel.

Igen ám, de hogy állok Vele én?

Az alábbi álmom szépen rávilágított, hogy a nagy kifelé kommunikálásban bzony saját magam mennyire elfeledkeztem Róla.

Ti ne tegyétek! Én is visszahívom Őt!

 

 

 

 Hívd őt vissza!

 a Belső Gyermekhez

 

belső gyerekFurcsa zajra ébredtem. Hallottam a szívem kalapálását a fülemben. Mi lehet ez? Hajnali három. Az ajtó felől jön. Kimenjek? Még jó, hogy éjszaka is égnek az ablakra tett karácsonyi lámpafüzér fényei. Na jó, amúgy is pisilnem kell..

Az ajtó kilincsén lóg valami. Mi ez? Egy nejlonzacskó? Biztos megint valamelyik gyerek akasztotta oda a vizes uszi cuccot..

De ez mozog! Szent Isten! Lassan lelassul minden körülöttem. Feltolom a szemüvegem. Kicsit hátrébb ugrom, de így nem látok semmit. Elég ijesztő. De mi ez? Agyam még tompa, valahol még az álomvilág küszöbén jár, de a testembe annyi adrenalin pumpálódott hogy két éjjel is rophatnám. Na maradjunk józanok! Nézzük meg közelebbről, végül is nem jött ki semmi a zacskóból. Eddig.

Megint mozog. Egyre elszántabban ficereg. Ránézésre lehet vagy fél kiló. Olyan mintha egy partra vetett hal vergődne. Nem is szeretjük a halat. Lehet, hogy valaki Karácsonyra hozta? Jaj, hülye vagyok, akkor miért tenné a kilincsre?

Legyél már felnőtt! Menj oda, bontsd ki!

 

belső gyerekHunyorítok. Közben mozog. jaj nem merem levenni! De olyan élő ez! És olyan csutakos! és egy nejlon van még rátekeredve. Azért nem tud mozogni.. ez egy MACSKA!!

Jaj! Segítenem kéne neki! De hát hogy kerül ide? Nem, nem lesz macskánk. Persze cuki, de én nem akarok takarítani egy állatka után. Úgyis olyan kupi van itt mindig. De ő még mindig csapdában van. Jól van, jól. A többiek úgyis alszanak, kiszabadítom, de mi lesz ha megkarmol? Olyan elesettnek tűnik. Nem lehet ilyen gonosz. Na jó. Megpróbálom kivenni. Hadonászik. egyre ügyetlenebb vagyok, Igazából a bőrömet féltem. Mi van ha nem érti , hogy csak segíteni akarok, és azért akar majd megkarmolni? Már teljesen leizzadtam. de hát mekkora gáz, hogy egy macskát sem tudok kivenni egy nyüves zacskóból? Újabb hajrá és most kiveszem. Szegény, a teste egy még erősebb és vastagabb műanyagba van beakadva, ezért nem tudott kiszabadulni.

Ezt még nehezebb lesz kibontani. Most már nem hagyhatom abba, amúgy is tiszta dzsuva vagyok már. Próbálok meggyőző lenni, miközben nyugtatom, de igazából remeg a hangom, és a kezem is. Nem hinném el magamnak sem. Na leszedtem.

Elég sokkoló pár perc volt. Macska kint, minden oké. Szemetet összeszedem, feltakartok szépen és minden megy tovább. macsekot kiteszem az erkélyre menjen szépen az útjára. Szerinted véletlenül jött hozzád? Nem érdekel. Itt nem lesz macska, amúgy is gyorsnak kell lennem, mert a gyerekek ha meglátják elkezdenek könyörögni itten.

belső gyerekMire körbenézem sehol a macska, a helyén egy rózsaszín pizsamás, mezténlábas, barnahajú 5 év körüli kislány állt.

Nem szólt, csak nézett. Nyugodt volt. Olyan bölcs-féle.

Én nem gabalyodtam ki a saját drámámból és még mindig az volt a legfőbb bajom, hogy mihamarabb hang nélkül kitessékeljem.

De hát ez egy KISLÁNY!

Akkor sem maradhat itt. Felborul a béke, egyébként sem készültem erre. Ő biztos megérti.

Nagyon aranyos egyébként.

 

 

 

 

 

 

belső gyerekDe nem. Szépen megkérem, hogy menjen ki az erkélyre, és ott menjen útjára. Szó nélkül megtette. Kiment. Kint csak állt. Nem sietett. Nem ment sehova. Nem volt szomorú sem. Egyszerűen csak állt. Valószínűleg ő tudja, hogy hol a helye.

Felébredtem reggel. Kilincs rendben, zacskó sehol. Mi volt ez? Ja egy álom! Olyan macsekos. és akkor egy kislány, és akkor várt............és én kitettem egy gyereket a hidegbe? Hát hülye vagyok én?

Mama! Hogy lehettél ennyire gonosz? - kérdezték a gyerekek.

Tényleg. Miért?Azért hogy a megszokott rend ne változzon- mondtam.

Kinevettek. Igazuk van. Ők tudják.

Vissza kell Őt hívnom.

Mert a helye itt van.

Nálunk.

Nálam.

A szívemben.

Kineziológiai oldás Budapesten

Az Újlipótvárosban, közel a belvároshoz, a lüktetéshez, mégis egy olyan helyen, amit az ott lakók "falunak" hívnak, a Tátra utca 24. alatti kis üzlethelységben rendeztem be a "Vetyengőt", ahol néhány órára ki tudod magad szakítani a mindennapi pörgésből, ahol csak TE vagy a középpontban, ahol tényleg fontos, hogy Te hogyan érzed magad.

Budapest nagyváros, ennél fogva gombamód szaporodnak az életmód centrumok, wellnes központok, kozmetikák, fodrászatok. Mind a kedves Látogató "jobb létét" tűzte ki céljául. Legtöbbjük gyors változást ígér, ahol csak a "külső" segítők munkája adja  a vágyott jó érzést. Ha eljössz Hozzám, egy meghitt, csendes kis helyen találod magad. Nincs masszázsfotel, és uborkapakolás, és sajnos nem tudok "instant" boldogságcseppeket adni a gyors javuláshoz.

Viszont van egy kényelmes székem, amiben ellazulhatsz, meg tudlak kínálni egy finom teával, és gyertyafény mellett, a kineziológia csodálatos módszerének segítségével el tudunk indulni egy önismereti fejlődési úton, ahol leginkább a TE befektetett munkád és energiád lesz a siker kulcsa. Ezekben az órákban egészen biztosan Te vagy a főszereplő, és nagyon is aktív részese a munkánknak.

blokkpont oldás

kérj időpontot!

blokkpont@gmail.com

info@kineziologia-stresszoldas.hu

A kineziológia egy alternatív, holisztikus módszer, amely érzelmi stresszek oldásával energetikai egyensúlyt hoz létre a testben, ezzel aktivizálja az öngyógyító mechanizmust.

A kineziológia alternatív és komplementer jellegű, pedagógiai és pszichológiai elemeket is tartalmazó készség-, képesség-, és személyiségfejlesztõ prevenciós jellegû holisztikus módszer. A kineziológus tanácsadó segíti Ügyfelét életmódja, életvitele, életszemlélete megújításában, testi-lelki-érzelmi egészsége megõrzésében, a betegségek megelõzésében és gyógyításában, az öngyógyítás folyamatában, a betegség mögött álló problémák feltárásában, a rehabilitációban, személyiségfejlõdésében, a minõségileg jobb élet elérésében. Ennek érdekében kineziológiai módszerei melletti, mentálhigiénés, pedagógiai, szociológiai, pszichológiai módszereket alkalmaz. A kineziológia - mint holisztikus egészségügyi rendszer - az önbizalom, az öngyógyítás, önfejlesztés lehetõségét, eszközeit adja kezünkbe, s emellett hatékonyan befolyásolja testünk energia-áramlását, s egyre nagyobb teret hódit a lelki egészség helyreállitásában.

A Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia©® (TEK©®) egy olyan speciális kineziológiai rendszer, mely nem csak azt vizsgálja, hogy a testünk energetikai rendszérében hol történt az elakadás, hanem négy idõsíkban - jelenben, - korregresszióban, - generációban, - és egyéb dimenziókban azt is, hogy mikor történt az adott blokk. Így gyakorlatilag a legteljesebb kezelési lehetõséget biztosítja az Ügyfél számára. tovább olvasom

Kineziológia