Gondolat és Akarat

Gondolat és Akarat

Ha összefeszül

Miért lehet az, hogyha a pozitív megerősítés, amit el szeretnék érni, és rendszeresen gyakorlom is az önszuggesztió módszerét, mégsem vezet sikerre?
A pozitív megerősítések, és önszuggesztió csak akkor lehet hatékony, ha azt a gondolatot a tudattalan elfogadja.
Minél erősebb a gondolatot kísérő érzelem, annál erősebb a kiváltott önszuggesztió.


pl. "Szívesen és bátran vezetek autót."


Hogy a tudattalan egy gondolatot elfogadjon, az a hozzá kapcsolódó képzettársításoktól függ, és csak akkor, ha ugyanolyan minőségű érzelmekkel töltött hasonló gondolatokat vált ki.


Ha a pozitív gondolathoz, egy negatív érzelmi képzettársítás kapcsolódik, az semlegesíti a pozitív gondolatot, nem válik valósággá az elképzelt pozitív mentális kép.

pl: Hiába mondogatom mantra szerűen a célmondatot "Szívesen és bátran vezetek autót.", ha a hozzákapcsolódó érzelmeim teljesen ellentétesek mert ahogy kimondom a célmondatot, a gyomrom görcsbe szorul.

gondolat és akarat

Tudatos elménk azonnal működésbe hozza az Ügyhöz kapcsolódó negatív érzelmeinket, így csupán AKARATTAL nem valósulhat meg a vágyott cél.

Mi a teendő?
Éber, tudatos énünk, és az alvás közbeni, tudattalan által elárasztott énünk között van egy szimpatikus mezsgye, amikor könnyed ábrándozásba merülünk akár elalvás előtt, vagy egy szép zene hatására ellazulva, amikor a tudattalan könnyebben előbukkan, és ekkor ültethetünk el benne igazán hatékonyan pozitív gondolatokat. A tudattalan előbukkanása alatt az ellentétes, káros képzettársítás nem jelenik meg, mert az éber gondolkodásunk (ami miatt bekapcsol a negatív képzettársítás) ebben az ellazult állapotban háttérbe szorul, nem szólal meg. Ekkor, ha az eredeti gondolat jár a fejünkben, képes lesz feltöltődni a hozzá kapcsolódó vágyott pozitív érzelmi energiával, és így képes lesz hatni és valósággá válni.

Próbáljuk ki!
Este lefekvéskor, tegyünk be egy kellemes lazító zenét, lazítsuk el testünket, és ekkor idézzük fel a pozitív gondolatot, amit el szeretnénk érni.

meditáció, a tudattalan hozzáférhető
Ha ezt a folyamatot megismételjük, a gondolat képzettársító ereje minden alkalommal megnő, érzelmi értéke nagyobb, az önszuggesztió ereje is megnő.
Ne feledd csak az AKARAT erejével nem lehet arra kényszeríteni a tudattalant, hogy egy GONDOLATot elfogadjon!
Hajrá!

 

Kineziológiai oldás Budapesten

Az Újlipótvárosban, közel a belvároshoz, a lüktetéshez, mégis egy olyan helyen, amit az ott lakók "falunak" hívnak, a Tátra utca 24. alatti kis üzlethelységben rendeztem be a "Vetyengőt", ahol néhány órára ki tudod magad szakítani a mindennapi pörgésből, ahol csak TE vagy a középpontban, ahol tényleg fontos, hogy Te hogyan érzed magad.

Budapest nagyváros, ennél fogva gombamód szaporodnak az életmód centrumok, wellnes központok, kozmetikák, fodrászatok. Mind a kedves Látogató "jobb létét" tűzte ki céljául. Legtöbbjük gyors változást ígér, ahol csak a "külső" segítők munkája adja  a vágyott jó érzést. Ha eljössz Hozzám, egy meghitt, csendes kis helyen találod magad. Nincs masszázsfotel, és uborkapakolás, és sajnos nem tudok "instant" boldogságcseppeket adni a gyors javuláshoz.

Viszont van egy kényelmes székem, amiben ellazulhatsz, meg tudlak kínálni egy finom teával, és gyertyafény mellett, a kineziológia csodálatos módszerének segítségével el tudunk indulni egy önismereti fejlődési úton, ahol leginkább a TE befektetett munkád és energiád lesz a siker kulcsa. Ezekben az órákban egészen biztosan Te vagy a főszereplő, és nagyon is aktív részese a munkánknak.

blokkpont oldás

kérj időpontot!

blokkpont@gmail.com

info@kineziologia-stresszoldas.hu

A kineziológia egy alternatív, holisztikus módszer, amely érzelmi stresszek oldásával energetikai egyensúlyt hoz létre a testben, ezzel aktivizálja az öngyógyító mechanizmust.

A kineziológia alternatív és komplementer jellegű, pedagógiai és pszichológiai elemeket is tartalmazó készség-, képesség-, és személyiségfejlesztõ prevenciós jellegû holisztikus módszer. A kineziológus tanácsadó segíti Ügyfelét életmódja, életvitele, életszemlélete megújításában, testi-lelki-érzelmi egészsége megõrzésében, a betegségek megelõzésében és gyógyításában, az öngyógyítás folyamatában, a betegség mögött álló problémák feltárásában, a rehabilitációban, személyiségfejlõdésében, a minõségileg jobb élet elérésében. Ennek érdekében kineziológiai módszerei melletti, mentálhigiénés, pedagógiai, szociológiai, pszichológiai módszereket alkalmaz. A kineziológia - mint holisztikus egészségügyi rendszer - az önbizalom, az öngyógyítás, önfejlesztés lehetõségét, eszközeit adja kezünkbe, s emellett hatékonyan befolyásolja testünk energia-áramlását, s egyre nagyobb teret hódit a lelki egészség helyreállitásában.

A Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia©® (TEK©®) egy olyan speciális kineziológiai rendszer, mely nem csak azt vizsgálja, hogy a testünk energetikai rendszérében hol történt az elakadás, hanem négy idõsíkban - jelenben, - korregresszióban, - generációban, - és egyéb dimenziókban azt is, hogy mikor történt az adott blokk. Így gyakorlatilag a legteljesebb kezelési lehetõséget biztosítja az Ügyfél számára. tovább olvasom

Kineziológia