Allergia? Ismerkedjünk meg!

Allergia? Ismerkedjünk meg!

Kedves Allergiám!

Ma úgy döntöttem, hogy megismerlek. Jól tudom, évek óta élünk már együtt, mindig megbízhatóan ugyanakkor jössz, mégsem ismerlek igazán. Talán hálátlannak tűnök, mert TE mindig itt vagy velem, mióta feltűntél az életemben, én viszont azon töprengek, miként tudnálak elengedni.

Lehet, hogy én hívtalak valamikor? Nem emlékszem pontosan az első találkozásunkra, szinte észrevétlenül lopództál mellém. Ma már egyre erősebb vagy. Emlékszem eleinte lefújtalak, begyógyszereztelek, kiköhögtelek, megkönnyeztelek. Harcoltam veled. Aztán megszoktam, hogy együtt élünk, tudtam mikor vagy a legerősebb, felkészülten vártam megjelenésed. De SOSEM ISMERTELEK IGAZÁN.

Nem is beszélgettünk soha. Ott voltam a születésednél, de nem vettelek akkor észre. Talán azért vagy egyre erősebb, hogy felfigyeljek végre rád? Oké, legyen így. Ismerkedjünk meg!

Mivel nagyon úgy tűnik Én is részese vagyok a te megszületésednek, kezdjük talán azzal, milyen is vagyok én. Ha jobban megismersz, talán én is jobban megismerhetlek. Ma -ezt Te is jól tudod- allergiás vagyok a parlagfűre, az augusztusban nyíló virágok egy részére, a háziporra, és úgy tűnik egyre több dologra. De nem volt ez mindig így.

Kiskoromban ugyan érzékeny gyerek voltam, úgy mondják. Hiába, sokszor becézgettek mimózának. (tényleg vajon a mimózára is allergiás vagyok??) Mire voltam érzékeny? Amire ma is. A tejes ételeket sosem szerettem, a nagymama lószőr takarójától nagyon kellett vakaródznom, nem tudtam sokáig a napon maradni, mert pöttyös lett a bőröm.

Mégis, ha az érzékenységre gondolok leginkább a következők jutnak eszembe: nagyon fájt, mikor nem hallgatták meg mire vágyom igazán, akkor úgy éreztem, mintha egy messzi szigetről kiabálnék, de senki sem hallaná meg a hangom; nagyon rossz volt amikor félreértettek és én nem mertem kiállni az igazamért, - biztos ők tudják jobban, lehet, hogy nem is gondoltam jól, gondoltam egyáltalán valamit?; nagyon féltem, amikor a kertben egyedül maradtam, egy örökkévalóságnak tűnt, azt hittem otthagytak - talán én nem kellek senkinek, bajnak vagyok itt; nagyon elszomorodtam, amikor a többi gyerek kiközösített és a végén magam is úgy éreztem, hogy igazuk van. Akkor nem szerettem magamat.

Azután felnőttem, magabiztos talán még sikeres is lettem. Az érzékenységeim és érzelmeim persze maradtak a régiek, de már nem mutatom ki őket. Úgyanúgy fáj, ha a környezetem egyszerűen nem érti meg mit akarok igazán (lehet, hogy én nem kommunikálom ezt megfelelően?), Ugyanolyan rossz érzés, amikor a munkahelyemen nem tudok kiállni az igazamért, mert félek a retorziótól; ugyanúgy félek, ha egyedül vagyok, ezért állandóan valakit szervezek magam mellé; ugyanúgy elszomorít, ha nem vesznek be maguk közé a menő barátaim és rájövök talán igazuk is van, mert nyomi vagyok.

Elegem van magamból. Allergiás vagyok már magamra!

Ez az! Lehet, hogy Te nem is az első tüsszügési rohamomkor születtél? Hanem már sokkal előbb? Ezt akarod nekem üzenni? Menjek vissza az időben és nézzek rá az akkori fájdalmaimra, hiányaimra? Oldjam az ott keletkezett blokkokat? Lehet, hogy te azért vagy, hogy minderre rávilágíts? Te szeretsz engem? És ha megoldom a régi ügyeket akkor elengedsz? Lehet, hogy Téged én alkottalak, hogy majd a kellő időbn, amikor elég erős leszek hozzá visszakisérj a múltba, hogy begyógyítsam a saját sebeimet? Ha így van, akkor köszönöm Neked.

Hol kezdem? Nem tudom. Valahol belülről kellene elkezdeni. Visszamenni az elejére. Van segítség? Biztos! Van hozzá erőm? Most van! Kalandra fel!

 

 

Komlós Zsuzsanna

Blokkpont oldás

Kineziológia-stresszoldás

 

Apróbetűs rész: Kineziológusként írtam a a fenti levelet, mindennemű hasonlóság az életemmel csak a "véletlen" műve. A kineziológia a tuti módszer, hogy megszabadulj az allergiádtól? NEM. Úgy érzem az életben nincsenek tuti megoldások. Sokfélék vagyunk, sokféle megoldás létezik számunkra. A kineziológia, mint módszer, egyike a lehetséges kulcsoknak, amivel kinyithatod azt a titkos ajtót, ami mögött megtalálhatod a benned rejlő blokkokat, fájdalmakat, és dönthetsz úgy, hogy gyógyítod azokat. 

Az allergia jelöli mire vagyunk érzékenyek. A kineziológia segíthet felderíteni honnan ered az adott érzékenység.

Kineziológiai oldás Budapesten

Az Újlipótvárosban, közel a belvároshoz, a lüktetéshez, mégis egy olyan helyen, amit az ott lakók "falunak" hívnak, a Tátra utca 24. alatti kis üzlethelységben rendeztem be a "Vetyengőt", ahol néhány órára ki tudod magad szakítani a mindennapi pörgésből, ahol csak TE vagy a középpontban, ahol tényleg fontos, hogy Te hogyan érzed magad.

Budapest nagyváros, ennél fogva gombamód szaporodnak az életmód centrumok, wellnes központok, kozmetikák, fodrászatok. Mind a kedves Látogató "jobb létét" tűzte ki céljául. Legtöbbjük gyors változást ígér, ahol csak a "külső" segítők munkája adja  a vágyott jó érzést. Ha eljössz Hozzám, egy meghitt, csendes kis helyen találod magad. Nincs masszázsfotel, és uborkapakolás, és sajnos nem tudok "instant" boldogságcseppeket adni a gyors javuláshoz.

Viszont van egy kényelmes székem, amiben ellazulhatsz, meg tudlak kínálni egy finom teával, és gyertyafény mellett, a kineziológia csodálatos módszerének segítségével el tudunk indulni egy önismereti fejlődési úton, ahol leginkább a TE befektetett munkád és energiád lesz a siker kulcsa. Ezekben az órákban egészen biztosan Te vagy a főszereplő, és nagyon is aktív részese a munkánknak.

blokkpont oldás

kérj időpontot!

blokkpont@gmail.com

info@kineziologia-stresszoldas.hu

A kineziológia egy alternatív, holisztikus módszer, amely érzelmi stresszek oldásával energetikai egyensúlyt hoz létre a testben, ezzel aktivizálja az öngyógyító mechanizmust.

A kineziológia alternatív és komplementer jellegű, pedagógiai és pszichológiai elemeket is tartalmazó készség-, képesség-, és személyiségfejlesztõ prevenciós jellegû holisztikus módszer. A kineziológus tanácsadó segíti Ügyfelét életmódja, életvitele, életszemlélete megújításában, testi-lelki-érzelmi egészsége megõrzésében, a betegségek megelõzésében és gyógyításában, az öngyógyítás folyamatában, a betegség mögött álló problémák feltárásában, a rehabilitációban, személyiségfejlõdésében, a minõségileg jobb élet elérésében. Ennek érdekében kineziológiai módszerei melletti, mentálhigiénés, pedagógiai, szociológiai, pszichológiai módszereket alkalmaz. A kineziológia - mint holisztikus egészségügyi rendszer - az önbizalom, az öngyógyítás, önfejlesztés lehetõségét, eszközeit adja kezünkbe, s emellett hatékonyan befolyásolja testünk energia-áramlását, s egyre nagyobb teret hódit a lelki egészség helyreállitásában.

A Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia©® (TEK©®) egy olyan speciális kineziológiai rendszer, mely nem csak azt vizsgálja, hogy a testünk energetikai rendszérében hol történt az elakadás, hanem négy idõsíkban - jelenben, - korregresszióban, - generációban, - és egyéb dimenziókban azt is, hogy mikor történt az adott blokk. Így gyakorlatilag a legteljesebb kezelési lehetõséget biztosítja az Ügyfél számára. tovább olvasom

Kineziológia