Rekonstrukciós oldás

Rekonstrukciós oldás

Ez az egyik legkomplexebb oldásmenet. Traumák hatására letapadt érzelmek, letört én-részek felderítésével és korrekciójával foglalkozik.

A rekonstrukciós kineziológia tipológiája szerint az emberek három típusba sorolhatók be:
1. Gördülő kő
2. Sodródó kő
3. Vegyél fel
Az oldás során kineziológiai teszteléssel megnézzük, hogy melyik típus a miénk, majd áttekintjük az adott típus erősségeit és esetleges kihívásait. Megnézzük azt is, hogy stresszes helyzetben melyik típus a leginkább jellemző ránk.

Ezek az információk már jó kiindulásként megalapozzák azt, hogy a rekonstrukciós oldás egyik fontos lépését megtegyük:

  •  A középpontunk megkeresése - EGYSÉGÉLMÉNY

A kineziológiai teszteléssel leginkább a blokkok aktivizálódásának időpontját állapítjuk meg, ám ennél az oldásnál végre egy POZITÍV pillanatot keresünk, amikor amikor testi, lelki szinten leginkább egységben voltál, megnézzük, mikor volt meg az az egyensúly jelen életedben, ahová mindig visszaérkezhetsz, ha nehéz helyzetben vagy. Ezt az egységet és harmóniát egyszer már megtapasztaltad, tehát BENNED VAN. Az oldás során rápillantunk , és alaposan, kérdések során végighaladva kielemezzük, hogy mitől érezted magad akkor , abban a pillanatban egységben.

  • FREGMENTÁCIÓ

Traumák, balesetek hatására én-részek törtek le rólunk, de azok még mindig lelkünk részei maradtak, de nincsenek egységben. Akárhányszor ma a kiváltóingerrel találkozunk, az elveszített, letört lélekrész miatt a személyiség nem tud egészként megnyilvánulni.
A fregmentáció eseménye energetikai változást hoz létre, valamelyik meridiánon energia blokk jön létre, így analóg helyzetekben újra ezt a blokkot éljük át.
Természetesen izomteszteléssel nézzük meg a fregmentáció korát, mértékéz és okát, majd azokat átbeszélés után oldással korrigáljuk.

  • LETAPADÁS

"Ott maradtam, nem tudok tovább lépni"
Trauma hatására ott ragad személyiségünk egy része, így akárhányszor ugyanolyan szituációba kerülünk, ugyanúgy viselkedünk, annyi évesként, mint amikor az eredeti traumánál voltunk. Nem tudunk igazán a jelenben lenni.
Tapasztaltad már, hogy bizonyos helyzetekben (stresszes helyzetekben), ugyanolyan érzések fognak el, mint pl. régen amikor kisebb voltál, és pontosan úgy is reagálsz?
Az oldások során helyreállítjuk , rekonstruáljuk az EGYSÉGET, amit már egyszer megéltél, ismét segítünk energetikailag egésszé válni.


Úgy, mint a generációs oldásnál, a jelen élet után a Generációs üzenetet nézzük meg. Megkeressük azt a Generációs Őst, aki a te generációs sorod számára őrzi a generációs vonal legbelső lényegét, a vonal KÖZPONTI Magját adja. Megkeressük mely generációs ős üzen számunkra, illetve ennél a generációs ősnél is megkeressük a középpontot jelentő EGYSÉGÉLMÉNYT.
Szintén a különböző generációs ősök közül, izomteszteléssel megvizsgáljuk mely ősünknél fregmentálódott a generációs vonal egysége, illetve melyiknél volt letapadás.

A fenti oldások sorozata nem fér bele egy alkalomba, de ha végigmenve a rekonstrukciós oldássorozaton, végül, kicsit távolabbról rátekintünk a sorozat üzenetére, megláthatjuk a nagy egészet. Választ kaphatunk arra, hogy miért ebbe a családi vonalba születtünk, mi a dolgunk ezen a vonalon, illetve merre felé tartsunk jelen életünkben, hogy közelítsünk a valaha már megélt egységélményünkhöz.

Példák

Mivel ez egy elég bonyolult és hosszú oldás, nézzünk egy példát nagy vonalakban:


Egységélmény:Az ügyfél egységélménye abban állt, hogy támogató közegben, meg tudja élni az önállóságot, ami segíti abban, hogy másokra könnyen ráhangolódjon, és megfejtse a "kódokat". az egységélménye az ÖNÁLLÓSÁG volt.
Fregmentáció: Elveszett a biztonságérzete, ezáltal letört az önbizalom, ősbizalom ( 5 éves korban mandulaműtét, bízott az orvosokban, elvették egy számára fontos dolgát, bizalom sérült)
Letapadás: Új helyzetekben, amire nincs felkészülve,amikor meg kéne mutatnia magát, nem cselekszik, láthatatlanná válik. ( a latapadás kora a születés első fázisa volt, az időpont amikor a magzatvíz elfolyt, koraszülésről lévén szó, ez a pillanat úgy érintette ügyfelemet, hogy hirtelen "lefagyott és láthatatlanná vált")

Generációs ős

Generációs Egységélmény: Apai ág, 4. generáció férfi tagja, 38 éves kora. Egységélménye abban állt, hogy azon az úton járt amire született, spirituális erőforrásaiból képes volt erőt meríteni, és másoknak is tudott erőt adni. Művész volt, mégis egyensúlyban volt.
Generációs fregmentáció: Anyai ág, 6. generáció, férfi tagja, 48 éves. Férfi minősége tört le, mert megküzdési stratégiája a menekülés volt, melynek a vége a megsemmisülés. A konfliktus kerülése a teljes önfeladáshoz vezetett.
Generációs letapadás: Apai ág, 3. generáció, női tagja, 20 éves . A nő gyenge a férfivel szemben, nem képes az önérvényesítésre, az elfojtott energia maga ellen fordul önbüntetésbe csap át. A gyengeségben tapadt le.
A fenti információk tükrében Ügyfelem megfogalmazta, hogyan kapcsolódnak az elhangzott üzenetek a mai életéhez, és milyen célt tűzhet ki magának a fentiek tükrében.
A Cél így hangzott: "Az önmagamba vetett hit megerősítésével, azon az úton fogok járni amire születtem, spirituális erőforrásaimból merítek, a passzív befogadás helyett cselekszem, azért, hogy a helyemen legyek."

 

Az egységélmény beazonosításával megtaláljuk életünkben azt az időszakot, amikor a testi-lelki egészség, jóllét és lelki egyensúly megvolt, lehasadt én-részünk újraegyesítés révén ismét lelkünk részévé vélik, újra egészként élhetünk.

Hozzászólnál?


Kineziológiai oldás Budapesten

Az Újlipótvárosban, közel a belvároshoz, a lüktetéshez, mégis egy olyan helyen, amit az ott lakók "falunak" hívnak, a Tátra utca 24. alatti kis üzlethelységben rendeztem be a "Vetyengőt", ahol néhány órára ki tudod magad szakítani a mindennapi pörgésből, ahol csak TE vagy a középpontban, ahol tényleg fontos, hogy Te hogyan érzed magad.

Budapest nagyváros, ennél fogva gombamód szaporodnak az életmód centrumok, wellnes központok, kozmetikák, fodrászatok. Mind a kedves Látogató "jobb létét" tűzte ki céljául. Legtöbbjük gyors változást ígér, ahol csak a "külső" segítők munkája adja  a vágyott jó érzést. Ha eljössz Hozzám, egy meghitt, csendes kis helyen találod magad. Nincs masszázsfotel, és uborkapakolás, és sajnos nem tudok "instant" boldogságcseppeket adni a gyors javuláshoz.

Viszont van egy kényelmes székem, amiben ellazulhatsz, meg tudlak kínálni egy finom teával, és gyertyafény mellett, a kineziológia csodálatos módszerének segítségével el tudunk indulni egy önismereti fejlődési úton, ahol leginkább a TE befektetett munkád és energiád lesz a siker kulcsa. Ezekben az órákban egészen biztosan Te vagy a főszereplő, és nagyon is aktív részese a munkánknak.

blokkpont oldás

kérj időpontot!

blokkpont@gmail.com

info@kineziologia-stresszoldas.hu

A kineziológia egy alternatív, holisztikus módszer, amely érzelmi stresszek oldásával energetikai egyensúlyt hoz létre a testben, ezzel aktivizálja az öngyógyító mechanizmust.

A kineziológia alternatív és komplementer jellegű, pedagógiai és pszichológiai elemeket is tartalmazó készség-, képesség-, és személyiségfejlesztõ prevenciós jellegû holisztikus módszer. A kineziológus tanácsadó segíti Ügyfelét életmódja, életvitele, életszemlélete megújításában, testi-lelki-érzelmi egészsége megõrzésében, a betegségek megelõzésében és gyógyításában, az öngyógyítás folyamatában, a betegség mögött álló problémák feltárásában, a rehabilitációban, személyiségfejlõdésében, a minõségileg jobb élet elérésében. Ennek érdekében kineziológiai módszerei melletti, mentálhigiénés, pedagógiai, szociológiai, pszichológiai módszereket alkalmaz. A kineziológia - mint holisztikus egészségügyi rendszer - az önbizalom, az öngyógyítás, önfejlesztés lehetõségét, eszközeit adja kezünkbe, s emellett hatékonyan befolyásolja testünk energia-áramlását, s egyre nagyobb teret hódit a lelki egészség helyreállitásában.

A Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia©® (TEK©®) egy olyan speciális kineziológiai rendszer, mely nem csak azt vizsgálja, hogy a testünk energetikai rendszérében hol történt az elakadás, hanem négy idõsíkban - jelenben, - korregresszióban, - generációban, - és egyéb dimenziókban azt is, hogy mikor történt az adott blokk. Így gyakorlatilag a legteljesebb kezelési lehetõséget biztosítja az Ügyfél számára. tovább olvasom

Kineziológia