Legstresszesebb kapcsolatod oldása

stresszes kapcsolataink

"Minek élünk, ha nem azért, hogy egymás számára könnyebbé tegyük az életet?" (George Eliot)


Amikor e világba csöppenünk, első percünktől kezdve részei vagyunk egy nagyon szövevényes kapcsolati hálónak. Az életünk filmjében megjelenő szereplőkkel - ismerősök ismeretlenek, szeretteink, barátaink -mind egy hatalmasabb összerendező elv alapján kerülünk kapcsolatba. A fenti szép gondolat azonban leginkább az ideák világát tükrözi. Valójában mindazokkal, akikkel bármilyen kapcsolatba kerülünk életünk során, dolgunk van. Mind a tanulás valamilyen formája, ám a legritkábban teszi könnyebbé az életet. Bizony nagyon sokszor a számunkra legmeghatározóbb kapcsolataink (szüleink, párkapcsolatunk, gyermekeink) állítanak a legnagyobb kihívás elé. Meg kell tanulnunk megismerni egymást, kezelni a különböző univerzumok érintkezésekor keletkező esetleges súrlódásokat.

 

  • Az oldás során sorra vesszük azokat a szereplőket az életedben , akik a legmegterhelőbb kapcsolataid, ahol a velük való kapcsolódás a jelenben is nyomaszt.
  • Ha sorra vettük a felmerülő kapcsolatokat, kineziológiai teszteléssel kiválasztjuk a jelenben a leginkább megterhelő kapcsolatodat, amivel foglalkoznunk kell.
  • Ha már tudjuk ki vezeti a stresszes kapcsolati listádat, a vele kapcsolatos legfontosabb probléma megfogalmazására kerül sor. Megbeszéljük, milyen érzések fognak el, mikor a stresszes kapcsolatra gondolsz, Te mit teszel és mit nem teszel ebben a kapcsolatban, a Másik fél mit tesz illetve mit nem tesz ebben a kapcsolatban. Gyakran az információk összegyűjtése, átgondolása is segít a kapcsolati problémára picit fentebbről tekinteni, megérteni a másik fél esetleges mozgató rugóit.

Fontos az is, hogy a megfogalmazott problémát 100 százalékosan felvállald, természetesen a problémafelvállalás mértékét is kineziológiai teszteléssel állapítjuk meg.


"Mielőtt elítélsz, vedd fel a cipőmet és járd végig az utamat "

 

  • Az oldás részét képezi az SZEREPJÁTÉK gyakorlat, ahol a kapcsolat szereplőinek bőrébe bújva, kibeszéljük a problémát, párbeszédes formában, hol az egyik fél, hol a másik fél szerepében. A gyakorlat után a konklúziót levonva már látszik, hogy ki milyen szerepet vállalt a stresszes kapcsolatban, illetve a stresszes kapcsolatban domináló félreértések is megfogalmazódnak.
  • Ezután kor-regresszióban dolgozunk. Teszteléssel megállapítjuk, a jelen kapcsolati probléma blokkpontjának legkorábbi kialakulási korát. Ebben a korban érzelmi stressz oldó technikák valamelyikét alkalmazva végezzük az oldást.
  • Az oldás végeztével rápillantunk az összefüggésekre, illetve megfogalmazzuk, hogy a stresszes kapcsolat hiányában mit nem tanultunk volna meg. Magyarán képesek leszünk meglátni a stresszes kapcsolat „stresszének" hasznát, annak számunkra építő , tanító jellegével.

 

A stressz, a stresszes életérzés okozója gyakran egy stresszes kapcsolat. A kineziológia segítségével, az oldás során a stresszor és a kapcsolati problémák feltárása a cél.

Hozzászólnál?


Kineziológiai oldás Budapesten

Az Újlipótvárosban, közel a belvároshoz, a lüktetéshez, mégis egy olyan helyen, amit az ott lakók "falunak" hívnak, a Tátra utca 24. alatti kis üzlethelységben rendeztem be a "Vetyengőt", ahol néhány órára ki tudod magad szakítani a mindennapi pörgésből, ahol csak TE vagy a középpontban, ahol tényleg fontos, hogy Te hogyan érzed magad.

Budapest nagyváros, ennél fogva gombamód szaporodnak az életmód centrumok, wellnes központok, kozmetikák, fodrászatok. Mind a kedves Látogató "jobb létét" tűzte ki céljául. Legtöbbjük gyors változást ígér, ahol csak a "külső" segítők munkája adja  a vágyott jó érzést. Ha eljössz Hozzám, egy meghitt, csendes kis helyen találod magad. Nincs masszázsfotel, és uborkapakolás, és sajnos nem tudok "instant" boldogságcseppeket adni a gyors javuláshoz.

Viszont van egy kényelmes székem, amiben ellazulhatsz, meg tudlak kínálni egy finom teával, és gyertyafény mellett, a kineziológia csodálatos módszerének segítségével el tudunk indulni egy önismereti fejlődési úton, ahol leginkább a TE befektetett munkád és energiád lesz a siker kulcsa. Ezekben az órákban egészen biztosan Te vagy a főszereplő, és nagyon is aktív részese a munkánknak.

blokkpont oldás

kérj időpontot!

blokkpont@gmail.com

info@kineziologia-stresszoldas.hu

A kineziológia egy alternatív, holisztikus módszer, amely érzelmi stresszek oldásával energetikai egyensúlyt hoz létre a testben, ezzel aktivizálja az öngyógyító mechanizmust.

A kineziológia alternatív és komplementer jellegű, pedagógiai és pszichológiai elemeket is tartalmazó készség-, képesség-, és személyiségfejlesztõ prevenciós jellegû holisztikus módszer. A kineziológus tanácsadó segíti Ügyfelét életmódja, életvitele, életszemlélete megújításában, testi-lelki-érzelmi egészsége megõrzésében, a betegségek megelõzésében és gyógyításában, az öngyógyítás folyamatában, a betegség mögött álló problémák feltárásában, a rehabilitációban, személyiségfejlõdésében, a minõségileg jobb élet elérésében. Ennek érdekében kineziológiai módszerei melletti, mentálhigiénés, pedagógiai, szociológiai, pszichológiai módszereket alkalmaz. A kineziológia - mint holisztikus egészségügyi rendszer - az önbizalom, az öngyógyítás, önfejlesztés lehetõségét, eszközeit adja kezünkbe, s emellett hatékonyan befolyásolja testünk energia-áramlását, s egyre nagyobb teret hódit a lelki egészség helyreállitásában.

A Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia©® (TEK©®) egy olyan speciális kineziológiai rendszer, mely nem csak azt vizsgálja, hogy a testünk energetikai rendszérében hol történt az elakadás, hanem négy idõsíkban - jelenben, - korregresszióban, - generációban, - és egyéb dimenziókban azt is, hogy mikor történt az adott blokk. Így gyakorlatilag a legteljesebb kezelési lehetõséget biztosítja az Ügyfél számára. tovább olvasom

Kineziológia