Első alkalom


(Ha türelmetlen vagy, gördíts a pöttyös mező alá!)

első alkalom

Minden kezdet nehéz. Vagy nem is? Keretezzük át ezt a gondolkodási sémát! 

A kezdet mindig izgalmas, tele várakozással, izgalommal.

Így van ez az első kineziológusnál eltöltött 90 percben is.

Mi jelenthet kihívást? Mi történik?

Ha először jársz bármilyen "segítőnél", de akár bárkinél, akivel ezelőtt nem találkoztál, óhatatlan, hogy megfordul a fejedben néhány ilyen gondolat:

- Lehet, hogy most tök jól vagyok, inkább elmennék moziba..

- Mi lesz ha nem vagyok neki szimpatikus, vagy ő nem jön be nekem?

- Úristen, már nem emlélszem miért is jöttem..

- Mi van, ha rosszat kérdezek? (ilyen nem lehet, mert olyan tökéletes Te, mint Te vagy, rajtad kívül nincs is! )

.... és sorolhatnám még, mindekinek a saját kis világában élő hárításait, önkorlátozó hiedelmeit, félelmeit

TEDD FÉLRE EZEKET!

INKÁBB

Nyisd meg a szívedet, végy be egy kanállal a  képzeletbeli "bátorság szirupból", és fókuszálj, arra ami, ha már pozitív irányba változott, mennyire jó lenne neked!

Hidd el, minden fenti félelmet félretol, ha arra koncentrálsz milyen pozitív változást szeretnél elérni. Ennek az első lépése lehet, hogy eljössz a kineziológushoz, és első alkalommal megbeszélitek a következőket:

- Már az előre egyeztetett (blokkpont@gmail.com, vagy info@kineziologia-stresszoldas.hu) találkozó előtt, megkapod azt a jónéhány oldalas Életesemény Összefoglalót, amit erre az alkalomra kitöltve , boldogon magaddal hozol. Ez a kis "kérdőív" a TE történeted, a születésed előtti, alatti és utáni fontos "családi" események összefoglalásával, firtatásával. Van olyan, hogy nem mindenre tudod majd a választ, ez jó alkalom lehet a szüleidel való beszélgetésre, vagy ha ez nem lehetséges, jó mutatója lehet, annak, hogy mely területek azok az életedben aho kevés az információ.

- Az elején meghatározzuk a kereteket. Általában 3-4 alkalom elegendő egy "téma" kibontásához (sok saját belső munkával).

- Átbeszéljük, miért jöttél, mit szeretnél elérni, és mennyi időt , energiát szánsz erre szándékaid szerint. Megbeszéljük azt is, mit vársz a kineziológustól, leginkább miben vársz segítséget.

- Közösen átnézzük és megbeszéljük a lényeges részleteket (mindent) az Életesemény Összefoglaló alapján, nagyon sok információ, családi mintázat fénybe kerül ezáltal.

- Ha még marad idő, egy rövid ellazító meditációval, vagy energetikai gyakorlattal zárjuk az első ülést, és már otthoni feledatot is kapsz. 

UGYE MILYEN JÓ, HOGY NETTÓ 90 PERCIG TE VAGY A FIGYELEM KÖZÉPPONTJÁBAN?

blokkpont oldás első alkalom

SIETŐSÖKNEK!

Első alkalom

- Előre egyeztetett időpontban találkozunk a Tátra u. 24.-ben

- Finom tea, kényelmes szék

- Megbeszéljük a kereteket, egy alkalom 90 perc, egy téma 3-4 alkalom, mi a cél? Mit vársz a kineziológustól?

- Az előzetesen kitöltött Életesemény Összefoglaló alapján , végigbeszéljük életed meghatározó eseményeit, annak hatásait a jelen életedre

- Egy rövid lazító gyakorlat, vagy meditáció a végén (ha marad idő)

- Következő időpont megbeszélése, otthoni feladat feljegyzése

Hozzászólnál?


Kineziológiai oldás Budapesten

Az Újlipótvárosban, közel a belvároshoz, a lüktetéshez, mégis egy olyan helyen, amit az ott lakók "falunak" hívnak, a Tátra utca 24. alatti kis üzlethelységben rendeztem be a "Vetyengőt", ahol néhány órára ki tudod magad szakítani a mindennapi pörgésből, ahol csak TE vagy a középpontban, ahol tényleg fontos, hogy Te hogyan érzed magad.

Budapest nagyváros, ennél fogva gombamód szaporodnak az életmód centrumok, wellnes központok, kozmetikák, fodrászatok. Mind a kedves Látogató "jobb létét" tűzte ki céljául. Legtöbbjük gyors változást ígér, ahol csak a "külső" segítők munkája adja  a vágyott jó érzést. Ha eljössz Hozzám, egy meghitt, csendes kis helyen találod magad. Nincs masszázsfotel, és uborkapakolás, és sajnos nem tudok "instant" boldogságcseppeket adni a gyors javuláshoz.

Viszont van egy kényelmes székem, amiben ellazulhatsz, meg tudlak kínálni egy finom teával, és gyertyafény mellett, a kineziológia csodálatos módszerének segítségével el tudunk indulni egy önismereti fejlődési úton, ahol leginkább a TE befektetett munkád és energiád lesz a siker kulcsa. Ezekben az órákban egészen biztosan Te vagy a főszereplő, és nagyon is aktív részese a munkánknak.

blokkpont oldás

kérj időpontot!

blokkpont@gmail.com

info@kineziologia-stresszoldas.hu

A kineziológia egy alternatív, holisztikus módszer, amely érzelmi stresszek oldásával energetikai egyensúlyt hoz létre a testben, ezzel aktivizálja az öngyógyító mechanizmust.

A kineziológia alternatív és komplementer jellegű, pedagógiai és pszichológiai elemeket is tartalmazó készség-, képesség-, és személyiségfejlesztõ prevenciós jellegû holisztikus módszer. A kineziológus tanácsadó segíti Ügyfelét életmódja, életvitele, életszemlélete megújításában, testi-lelki-érzelmi egészsége megõrzésében, a betegségek megelõzésében és gyógyításában, az öngyógyítás folyamatában, a betegség mögött álló problémák feltárásában, a rehabilitációban, személyiségfejlõdésében, a minõségileg jobb élet elérésében. Ennek érdekében kineziológiai módszerei melletti, mentálhigiénés, pedagógiai, szociológiai, pszichológiai módszereket alkalmaz. A kineziológia - mint holisztikus egészségügyi rendszer - az önbizalom, az öngyógyítás, önfejlesztés lehetõségét, eszközeit adja kezünkbe, s emellett hatékonyan befolyásolja testünk energia-áramlását, s egyre nagyobb teret hódit a lelki egészség helyreállitásában.

A Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia©® (TEK©®) egy olyan speciális kineziológiai rendszer, mely nem csak azt vizsgálja, hogy a testünk energetikai rendszérében hol történt az elakadás, hanem négy idõsíkban - jelenben, - korregresszióban, - generációban, - és egyéb dimenziókban azt is, hogy mikor történt az adott blokk. Így gyakorlatilag a legteljesebb kezelési lehetõséget biztosítja az Ügyfél számára. tovább olvasom

Kineziológia