Az Aura-Soma színrendszerről

Üzenet az üvegben, avagy a színek támogatása

„Te vagy a szín, amelyet választasz, s ez tükrözi lelked szükségletét„ fogalmazza meg az Aura-Soma rendszer alappillérének tarható gondolatot Vicky Wall az Aura-Soma színrendszer megálmodója.

Aura-Soma

Az Aura -Soma önválasztó, nem beavatkozó rendszer.

Minden szín információk sorát tartalmazza, amelyhez lelkünk kapcsolódik. Vajon miért van az, hogy bizonyos színekhez jobban vonzódunk? Biztosan mindannyian fel tudjuk idézni, hogy életünk egy-egy szakaszában, milyen színeket kedveltünk, milyen szín korszakaink voltak.

Egyensúly üvegek

aura-soma_egyensuly_uvegekAz Aura-Soma rendszer fő pillére a 116 db 50ml es két szín kombinációjából álló üvegsorozat, mely üvegek a szín, a gyógynövények és a kristályok energiáját tartalmazva alkotják a „Három Királyság" segítségével azt az információs csomagot, amelyből Lényünk négy üveg választás során, belső megérzésére alapozva, információhoz jut Önmagáról.

A színválasztás a Mi történetünket meséli el, segít megérteni küldetésünk célját, a kihívásokat, amiket megoldva azokhoz az ajándékokhoz férhetünk hozzá, amik velünk született tehetségek, melyek csak a tudatosításra vártak. Az üvegválasztás segít megérteni a jelen eseményeit, helyzeteit, és mesélnek arról, hogy jelen helyzetünk megoldásaihoz milyen erőforrások vannak már most bennünk.

 

Minden egyes Egyensúly üveg, a szín,növények és a kristályok energiáján keresztül egy -egy ablak a bennünk lévő „Bölcsességre", amelyet veleszületetten magunkkal hoztunk, de az idők során a figyelmünket kívülre helyeztük.

Ez a módszer is a Belső bölcsességünket szólítja meg, a színek üzenetét lefordítva Belső Mesterünk hangját hallhatjuk meg.

KICSIT BŐVEBBEN AZ AURA SOMÁRÓL

(Az Aura_Soma Forrásgyűjtemény, Színterápia a léleknek c. könyvből, Mike Botth , Carol McKnight, 2006)

Az Aura_Soma joggal nevezhető "nem rábeszélő, önválasztó lélek terápiának", ... mely a mindannyiunkban megtalálható belső bölcsesség felismerésén alapszik.
Az Aura_Soma tiszteli és támogatja ezt a belső munkát, lehetővé téve számunkra, hogy bizonyos színkombinációkon történő vonzalmunkon keresztül létrehozzuk önmagunk - valódi lényünk és belső szükségleteink - tükörképét. Mivel a választásaink belső indíttatásból és tudat-feletti ismeretek szintjéről fakadnak, ezért azok nem csupán egy pillanatnyi vonzalmat, hanem lelkünk valódi választásait tükrözik.

Vicky Wall, az Aura_Soma innovátorának egyik sokszor emlegetett mondata: "a legnagyobb mester benned él"....Amikor felismerjük, hogy képesek vagyunk összekapcsolódni lényünk transzcendentális aspektusával, az segít magyarázatot találni arra, hogy tudat-feletti lényünk hogyan választja ki az Egyensúlyüvegek színkombinációit. Amikor a két-színű üvegeket nézed, engedd meg, hogy intuíciód elvezessen ahhoz a négyhez, amelyek leginkább vonzzák a tekintetedet, és mindeközben nyugodtan hagyatkozz belső lényed útmutatására.

Az Aura_Soma rendszerében az általunk kiválasztott négy színkombináció felfedi valódi minőségeinket és új energiával tölti fel lényünket. Csak azt tudjuk kifejezni a világban, ami már a részünket képezi. Ha energikusak vagyunk, akkor általában energikus dolgokat fogunk csinálni. Ha az elemzés az erősségünk, akkor valószínűleg sokat gondolkozunk. Íly módon adjuk, vagy sugározzuk ki magunkból a világba, akik valójában vagyunk, és egyben ez az a pont, ahol a legnagyobb szükségünk van támogatásra és feltöltődésre. Az Aura-Soma megmutatja, hogy a színek, melyeket kiválasztunk képesek felfedni kik vagyunk és mire van szükségünk, és mivel a hasonló a hasonlót vonzza, így az általunk kiválasztott színek is erőt adnak ahhoz, hogy valóban lényünk és potenciálunk legjavát nyújthassuk. Ezzel egyidőben lehetőségün van befogadni és áramoltatni lényünkön azt az életminőséget, melyet mi magunk testesítünk meg.

Ilyen értelemben az Egyensúlyüvegek színkombinációi kaput nyitnak lehetőségeink, velünk született képességeink, ajándékaink és kötelezettségeink megismerése előtt. Amint felidézzük, hogy mely színkombinációk vonzzák leginkább tekintetünket, úgy egyéni színkódunk is egyre inkább körvonalazódni kezd előttünk...

A legnagyobb misztérium az életben talán mi magunk vagyunk. Mindannyian vágyunk arra, hogy útra keljünk a mélyebb megismerés felé, melynek során felfedezhetjük kik is vagyunk valójában és hogyan fejezhetjük ki magunkat a világban, a közösségben, amelyben élünk. Az Aura-Soma ehhez a munkához "színes ékszerek" sorozatát kínálja, amelyek azért születtek e világra, hogy segítségünkre legyenek legnagyobb feladataink megoldásában: valódi önmagunk felfedezésében és tudatosságunk fejlesztésében.

Az aura szójelentése fény, mely utal a mindannyiunkban jelen lévő színes fény aspektusaira, a lélek potenciájára, a lélek céljára. A "soma" a testben lakozó lényre utal. Görögül a soma "testet" jelent, arámi nyelven "létezőt", szanszkritül "élő energiát" melynek részét képezi a test perifériáján elhelyezkedő elektromágneses mező is. Az Aura-Soma íly módon arra utal, hogy mi lényegében Fény-lények, élő energiák vagyunk.

Az Aura-Soma mint rendszer, arra hivatott, hogy erősítse a kapcsolatot Fény lényünk és fizikai testünk fénye között.

Hozzászólnál?


Kineziológiai oldás Budapesten

Az Újlipótvárosban, közel a belvároshoz, a lüktetéshez, mégis egy olyan helyen, amit az ott lakók "falunak" hívnak, a Tátra utca 24. alatti kis üzlethelységben rendeztem be a "Vetyengőt", ahol néhány órára ki tudod magad szakítani a mindennapi pörgésből, ahol csak TE vagy a középpontban, ahol tényleg fontos, hogy Te hogyan érzed magad.

Budapest nagyváros, ennél fogva gombamód szaporodnak az életmód centrumok, wellnes központok, kozmetikák, fodrászatok. Mind a kedves Látogató "jobb létét" tűzte ki céljául. Legtöbbjük gyors változást ígér, ahol csak a "külső" segítők munkája adja  a vágyott jó érzést. Ha eljössz Hozzám, egy meghitt, csendes kis helyen találod magad. Nincs masszázsfotel, és uborkapakolás, és sajnos nem tudok "instant" boldogságcseppeket adni a gyors javuláshoz.

Viszont van egy kényelmes székem, amiben ellazulhatsz, meg tudlak kínálni egy finom teával, és gyertyafény mellett, a kineziológia csodálatos módszerének segítségével el tudunk indulni egy önismereti fejlődési úton, ahol leginkább a TE befektetett munkád és energiád lesz a siker kulcsa. Ezekben az órákban egészen biztosan Te vagy a főszereplő, és nagyon is aktív részese a munkánknak.

blokkpont oldás

kérj időpontot!

blokkpont@gmail.com

info@kineziologia-stresszoldas.hu

A kineziológia egy alternatív, holisztikus módszer, amely érzelmi stresszek oldásával energetikai egyensúlyt hoz létre a testben, ezzel aktivizálja az öngyógyító mechanizmust.

A kineziológia alternatív és komplementer jellegű, pedagógiai és pszichológiai elemeket is tartalmazó készség-, képesség-, és személyiségfejlesztõ prevenciós jellegû holisztikus módszer. A kineziológus tanácsadó segíti Ügyfelét életmódja, életvitele, életszemlélete megújításában, testi-lelki-érzelmi egészsége megõrzésében, a betegségek megelõzésében és gyógyításában, az öngyógyítás folyamatában, a betegség mögött álló problémák feltárásában, a rehabilitációban, személyiségfejlõdésében, a minõségileg jobb élet elérésében. Ennek érdekében kineziológiai módszerei melletti, mentálhigiénés, pedagógiai, szociológiai, pszichológiai módszereket alkalmaz. A kineziológia - mint holisztikus egészségügyi rendszer - az önbizalom, az öngyógyítás, önfejlesztés lehetõségét, eszközeit adja kezünkbe, s emellett hatékonyan befolyásolja testünk energia-áramlását, s egyre nagyobb teret hódit a lelki egészség helyreállitásában.

A Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia©® (TEK©®) egy olyan speciális kineziológiai rendszer, mely nem csak azt vizsgálja, hogy a testünk energetikai rendszérében hol történt az elakadás, hanem négy idõsíkban - jelenben, - korregresszióban, - generációban, - és egyéb dimenziókban azt is, hogy mikor történt az adott blokk. Így gyakorlatilag a legteljesebb kezelési lehetõséget biztosítja az Ügyfél számára. tovább olvasom

Kineziológia