Aura-Soma ajánlás/Árak/Bejelentkezés

Kinek ajánlom?

– Aki felelősséget vállal saját sorsa iránt, jobban meg akarja érteni a benne zajló folyamatokat

– Aki szeretné jobban kibontakoztatni képességeit

– Aki az útkeresés során képes szembenézni az út kihívásaival, és azok megértésével megnyerni azok ajándékait

– Aki közelebb akar kerülni Önmagához

– Aki egy szelíd, önválasztó módszer segítségével közelebb jutva erőforrásaihoz leteheti a „nehéz csomagokat"

– Aki csodálatos színekkel körülvéve magát, egy újfajta önismereti módszert szeretne alkalmazni—mindenkinek ajánlom, aki nyitott és megszólítja a színek, gyógynövények, csodálatos világa (szkeptikusokat is szeretettel várok

Aura-Soma

 

Az Aura-Soma rendszer további termékei, melyek az Egyensúly üvekehez kapcsolódnak:

Színesszenciák: a „folyékony fény"

Pomanderek: „a színek illata", 17 különböző színű pomander akár napi többszöri használatával, 49 gyógynövény kivonatával és színekkel támogat, hogy élénkek maradjunk

Kvintesszencák: 15 Kvintesszencia fiola segíti a pozitív energia áramlását

Arkangyal olajesszenciák: 9 Arkangyal olajesszencia, tisztít és kondicionál

Aura-Soma konzultáció ára: 10000 Ft/ Konzultáció

50 ml Egyensúly üveg ára: 13400 Ft (az üveg választható, opcionálisan vásárolható)

Részletes tájékoztatást a konzultáció során kaphatsz!

Várlak szeretettel a színek világában!

Bejelentkezés: aurasoma.kinezart@gmail.com

Hozzászólnál?


Kineziológiai oldás Budapesten

Az Újlipótvárosban, közel a belvároshoz, a lüktetéshez, mégis egy olyan helyen, amit az ott lakók "falunak" hívnak, a Tátra utca 24. alatti kis üzlethelységben rendeztem be a "Vetyengőt", ahol néhány órára ki tudod magad szakítani a mindennapi pörgésből, ahol csak TE vagy a középpontban, ahol tényleg fontos, hogy Te hogyan érzed magad.

Budapest nagyváros, ennél fogva gombamód szaporodnak az életmód centrumok, wellnes központok, kozmetikák, fodrászatok. Mind a kedves Látogató "jobb létét" tűzte ki céljául. Legtöbbjük gyors változást ígér, ahol csak a "külső" segítők munkája adja  a vágyott jó érzést. Ha eljössz Hozzám, egy meghitt, csendes kis helyen találod magad. Nincs masszázsfotel, és uborkapakolás, és sajnos nem tudok "instant" boldogságcseppeket adni a gyors javuláshoz.

Viszont van egy kényelmes székem, amiben ellazulhatsz, meg tudlak kínálni egy finom teával, és gyertyafény mellett, a kineziológia csodálatos módszerének segítségével el tudunk indulni egy önismereti fejlődési úton, ahol leginkább a TE befektetett munkád és energiád lesz a siker kulcsa. Ezekben az órákban egészen biztosan Te vagy a főszereplő, és nagyon is aktív részese a munkánknak.

blokkpont oldás

kérj időpontot!

blokkpont@gmail.com

info@kineziologia-stresszoldas.hu

A kineziológia egy alternatív, holisztikus módszer, amely érzelmi stresszek oldásával energetikai egyensúlyt hoz létre a testben, ezzel aktivizálja az öngyógyító mechanizmust.

A kineziológia alternatív és komplementer jellegű, pedagógiai és pszichológiai elemeket is tartalmazó készség-, képesség-, és személyiségfejlesztõ prevenciós jellegû holisztikus módszer. A kineziológus tanácsadó segíti Ügyfelét életmódja, életvitele, életszemlélete megújításában, testi-lelki-érzelmi egészsége megõrzésében, a betegségek megelõzésében és gyógyításában, az öngyógyítás folyamatában, a betegség mögött álló problémák feltárásában, a rehabilitációban, személyiségfejlõdésében, a minõségileg jobb élet elérésében. Ennek érdekében kineziológiai módszerei melletti, mentálhigiénés, pedagógiai, szociológiai, pszichológiai módszereket alkalmaz. A kineziológia - mint holisztikus egészségügyi rendszer - az önbizalom, az öngyógyítás, önfejlesztés lehetõségét, eszközeit adja kezünkbe, s emellett hatékonyan befolyásolja testünk energia-áramlását, s egyre nagyobb teret hódit a lelki egészség helyreállitásában.

A Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia©® (TEK©®) egy olyan speciális kineziológiai rendszer, mely nem csak azt vizsgálja, hogy a testünk energetikai rendszérében hol történt az elakadás, hanem négy idõsíkban - jelenben, - korregresszióban, - generációban, - és egyéb dimenziókban azt is, hogy mikor történt az adott blokk. Így gyakorlatilag a legteljesebb kezelési lehetõséget biztosítja az Ügyfél számára. tovább olvasom

Kineziológia