Generációs oldás

a generációk üzenete

"Azok az emberek, akik az ősök öröklött kényszerének teljesen ki vannak szolgáltatva, többnyire én-gyenge személyek, akik nem egyéni sorsukat élik, hanem a kényszerbéli családi sorsot az én nélkül kényszerűen ismétlik. De sors-e a múltban már egyszer lefutott élet puszta megismétlése? Az évek során egyre inkább ama felfogás felé hajlunk, hogy a kényszersors az én szabad választása nélkül tulajdonképpen nem sors, hanem csak én nélküli élet, és éppen ezért egy sors nélküli vegetáció. Csak az, aki maga választ, rendelkezik saját, személyes sorssal."

Szondi Lipót
magyar idegorvos és pszichiáter
1893. március 11. — 1986. január 24.

Sokszor dolgozom ezzel az oldásmenettel, mondhatnám nagyon népszerű oldásmenet. Persze az is lehet, hogy csak arról van szó, hogy a vonzás törvénye alapján nekem is sok dolgom van a generációs őseimtől hozott Ügyek megfejtésében.

Mi is ez?

A Generációs oldással a jelenbeli problémánk hátterét derítjük fel és korrigáljuk azt.
A munka alapos információ gyűjtéssel kezdődik.
Oldáson kívül is érdemes átgondolni ezeket, hiszen rávilágít arra, hogy hányféle látható és láthatatlan szállal kapcsolódunk szüleinkhez, őseinkhez.
Néhány kérdés ezek közül:
• Felfedezted már, hogy úgy viselkedsz bizonyos helyzetekben, mint az Édesanyád/Édesapád? Milyen szituációkban fordul ez elő?
• Felfedezted már, hogy gesztusaid, mimikád hasonlít szüleid/nagyszüleid gesztusaira, mimikájára?
• Mely tulajdonságot nem akarsz átvenni Édesanyádtól/Édesapádtól?

Ezek után megfogalmazzuk a jelen élethelyzet leginkább nyomasztó, vagy legnagyobb problémáját. ha több van, teszteléssel ellenőrizzük, hogy éppen az adott pillanatban melyikkel kell foglalkoznunk.

Ezután korregresszióban dolgozunk, tehát megnézzük, jelen életben mikor aktivizálódott a Generációs probléma. Érzelmi stresszoldó technikával korrekciót végzünk, majd megbeszéljük a konklúziót.
Innen indulunk Generációba.

Generációk üzenete

Miután beazonosítottuk (izomteszteléssel), melyik generációs ős üzenetére kell rápillantanunk, az esetlegesen meglévő információkat összegyűjtjük. Természetesen ez csak akkor történhet meg, ha van bármi féle információnk az adott ősünkről. Ha nem maradt fent semmiféle emlék , verbális információ az adott Generációs elődről, kineziológiai teszteléssel beazonosítjuk az adott előd életkörülményeit, egészségi állapotát, családi helyzetét, csak hogy bármiféle kép kialakulhasson. Majd egy érzelmi stresszoldó technikával "megnézzük" mit üzen Generációs ősünk.
A feltárult történet és a jelen probléma közötti összefüggéseket megbeszéljük, és így, hogy tudatossá vált, hogy jelen problémáink, vagy megoldási mintáink, már régebbről hozott Ügyek és nem a mieink, képessé válunk a választásra. Megválasztani azt a megoldási módozatot ami igazán a miénk, és nem az öröklött kényszereknek megfelelően reagálni a világra. Dönthetünk úgy, hogy nem őseink megoldási mintázatával élünk, azokat visszaadjuk nekik.

Az oldás után, ahogy telnek a napok egyre több "jel" jöhet még, amíg jönnek fel az információk, egyre több megerősítés arra, hogy tudatosabbá váltunk az adott témában.

Az otthonra kapott házi feladatok is segítenek a tudatosítás megerősítésében.

 

Nézzünk egy példát:


A családi információ gyűjtés során az Ügyfélnél a következőkre jutottunk:
Az anyai vonaltól nem szeretné átvenni a túlzott megfelelni vágyást, a kisebbrendűségi érzést, és az új, más megközelítések kizárását, az anyai sorsból nem akarja átvenni a társfüggőséget, és a rejtett agressziót
Az apai vonaltól nem szeretné átvenni az agressziót, a külvilág negatív hatásaira való túlzott reagálást, illetve az instabil idegrendszert.
a generációs vonalról megállapítható, hogy:
A NŐK egy domináns (agresszív) férfi mellett élték a "támogató", meghúzódó női szerepet
A FÉRFIAK voltak a meghatározóbbak, az anyagi biztonság előteremtésében, ls a családi hangulat meghatározói
Jelen élethelyzet legnagyobb problémája:
Nem meri felvállalni a konfliktusokat, (családon belül sem) ezért bűntudatot érez.
Cél: Fel meri vállalni a konfliktusokat, hiszen nem kell választani a saját boldogsága és a családja között.
Korregresszióban 5 éves korában aktiválódott az Ügy:
Az oldási képben egy Apukájával biciklizni menő kislányt láttunk, aki nagyon szeretett volna már a világot felfedezve továbbhajtani, de az apukája valakivel beszélgetett és megálltak. Ez feszítette a kislányt, de "jó kislány" lévén, csak várt. Az oldási képben meg tudta hozni azt a döntést, hogy tovább gurul vidáman, bűntudat nélkül.
Tudott saját érdekében kiállni döntése mellett bűntudat nélkül.
A generációs munkában az Apai vonal, !V. generáció, női tagjának, 19 éves kori története bontakozott ki: A 19n éves nő, újszülöttje mellet, fiatal férje mellett nem tudott kiteljesedni. erről nem szólt, csak csendben szenvedett, úgy érezte több jár neki és elhagyta a családját. A férj nem harcolt érte, csendben beletörődve teljesen átadta magát a gondoskodó apa szerepnek. Az oldási képben a férfi megkérte a nőt, hogy beszélgessenek, és mondja el, miért akar elmenni. Ahogy a nő ki merte mondani valódi gondolatait, rendeződött a kép, a nőnek nem kellett teljesen csak az anyaság oltárán adózni, a férfi is felvállalhatta az apa szerepet, meg tudtak osztozni a feladatokon.
Üzenet: A túlkompenzálás helyett, vállalja mindenki a szerepét a családban. Joga van érezni kimondani, de leginkább megbeszélni a feleknek, ha nem érzik magukat jól a családjában. Ez lehet az alapja a fejlődésnek.
A sérelmek gyűjtögetése és hirtelen a problémának hátat fordítás helyett, választhatom azt is, hogy kimondom azt amit gondolok, még ha az nem is okoz örömet a másik félnek.

Az oldás végén szépen összekapcsolódtak a az Ügy, a Cél, a koregresszós téma, illetve a generációs ős üzenete. Az ügyfélnek ilyenkor döntést kell hoznia, hogy a felgyülemlett információk alapján, jelen életében miben kell változtatnia, hogyan tudja kamatoztatni az összeállt üzenetet.
Ki kell tűzni az első lépést is a változás útján, így lehetünk biztosak abban, hogy elkezdődött a valódi változás felé vezető út.

A generációk üzenete, a múlt és jövő összekapcsolódása az oldás lényege, a kineziológia segítségével őseink nyomában felfedezzük milyen terhek maradtak a múlt fogságában amik máig hatnak.

Hozzászólnál?


Kineziológiai oldás Budapesten

Az Újlipótvárosban, közel a belvároshoz, a lüktetéshez, mégis egy olyan helyen, amit az ott lakók "falunak" hívnak, a Tátra utca 24. alatti kis üzlethelységben rendeztem be a "Vetyengőt", ahol néhány órára ki tudod magad szakítani a mindennapi pörgésből, ahol csak TE vagy a középpontban, ahol tényleg fontos, hogy Te hogyan érzed magad.

Budapest nagyváros, ennél fogva gombamód szaporodnak az életmód centrumok, wellnes központok, kozmetikák, fodrászatok. Mind a kedves Látogató "jobb létét" tűzte ki céljául. Legtöbbjük gyors változást ígér, ahol csak a "külső" segítők munkája adja  a vágyott jó érzést. Ha eljössz Hozzám, egy meghitt, csendes kis helyen találod magad. Nincs masszázsfotel, és uborkapakolás, és sajnos nem tudok "instant" boldogságcseppeket adni a gyors javuláshoz.

Viszont van egy kényelmes székem, amiben ellazulhatsz, meg tudlak kínálni egy finom teával, és gyertyafény mellett, a kineziológia csodálatos módszerének segítségével el tudunk indulni egy önismereti fejlődési úton, ahol leginkább a TE befektetett munkád és energiád lesz a siker kulcsa. Ezekben az órákban egészen biztosan Te vagy a főszereplő, és nagyon is aktív részese a munkánknak.

blokkpont oldás

kérj időpontot!

blokkpont@gmail.com

info@kineziologia-stresszoldas.hu

A kineziológia egy alternatív, holisztikus módszer, amely érzelmi stresszek oldásával energetikai egyensúlyt hoz létre a testben, ezzel aktivizálja az öngyógyító mechanizmust.

A kineziológia alternatív és komplementer jellegű, pedagógiai és pszichológiai elemeket is tartalmazó készség-, képesség-, és személyiségfejlesztõ prevenciós jellegû holisztikus módszer. A kineziológus tanácsadó segíti Ügyfelét életmódja, életvitele, életszemlélete megújításában, testi-lelki-érzelmi egészsége megõrzésében, a betegségek megelõzésében és gyógyításában, az öngyógyítás folyamatában, a betegség mögött álló problémák feltárásában, a rehabilitációban, személyiségfejlõdésében, a minõségileg jobb élet elérésében. Ennek érdekében kineziológiai módszerei melletti, mentálhigiénés, pedagógiai, szociológiai, pszichológiai módszereket alkalmaz. A kineziológia - mint holisztikus egészségügyi rendszer - az önbizalom, az öngyógyítás, önfejlesztés lehetõségét, eszközeit adja kezünkbe, s emellett hatékonyan befolyásolja testünk energia-áramlását, s egyre nagyobb teret hódit a lelki egészség helyreállitásában.

A Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia©® (TEK©®) egy olyan speciális kineziológiai rendszer, mely nem csak azt vizsgálja, hogy a testünk energetikai rendszérében hol történt az elakadás, hanem négy idõsíkban - jelenben, - korregresszióban, - generációban, - és egyéb dimenziókban azt is, hogy mikor történt az adott blokk. Így gyakorlatilag a legteljesebb kezelési lehetõséget biztosítja az Ügyfél számára. tovább olvasom

Kineziológia